xSonnyx Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Ahoj potřebuju poradit v servisech mi neřekli ani ťuk čím to může být tak žádám o radu vás. Mám problém u feldy asi s tlakem oleje v motoru nebo já nevim, když startuji svítí olejnička na palubovce déle až teprv po přidání plynu zhasne. Když chci při jízdě přeřadit a sešlápnu spojkový pedál rozsvítí se znovu po odendání nohy ze spojky zhasne ale motor divně pocuká. Děkují moc o radu nevím si stím už rady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 vyměň policajta mazání a olejový filtr a pokud budou problémy přetrvávat, tak pak bude problém na čerpadle, popř přicpané sítko dole ve vaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 ten samej problém jsem měl, vymontoval sem, myslel jsem že vyměnim za nový, ale nebylo to ono, tak sem udělal fůůů. a vrátil ho zpět a doteď jede jak víno , ale pokud nepůjde, tak výměna oleje/filtru, pak vana dule a sací koš vyčistit. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.