Jar_da Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 to je divný, já myslel, že ho dělají v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 to je divny, ja sem si to myslel taky prej neni v centralnim skladu v bolce a musej ho pruvezt z nemecka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 to je fuk at ho dovezou treba z australie..... hlavne ze budu mit novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 to je fuk at ho dovezou treba z australie..... hlavne ze budu mit novej z Australie by se tocil opacne drzim palec, at ti to dopadne dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 z Australie by se tocil opacne a pedály by měl u spolujezdce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 to je divný, já myslel, že ho dělají v MB měli by ho dělat v bolce, dyť sme tam koukali jak ho montujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 tak auti je konecne doma nezda se za by neco rozbili, je mam ta nas velikou prozbu, Vy kdo mate 1.2 47 KW muzest udelat nekolik fotek motorovyho prostotu, nejvic me zajima foto ze strany kde je altik a remen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 tak sem se vratil ze skusebni jizdy a zjistil sem ze mi blbne ukazatel teploty, nejakou dobu je na 0 a pak skoci na CCA 80-90 . nevite cim to muze byt ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 tak sem se vratil ze skusebni jizdy a zjistil sem ze mi blbne ukazatel teploty, nejakou dobu je na 0 a pak skoci na CCA 80-90 . nevite cim to muze byt ??? Čidlo teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 tak auti je konecne doma nezda se za by neco rozbili, je mam ta nas velikou prozbu, Vy kdo mate 1.2 47 KW muzest udelat nekolik fotek motorovyho prostotu, nejvic me zajima foto ze strany kde je altik a remen Jsem dnes doma, přijeď se podívat - Jaroměř Josefov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 25. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 myslim ze by to slo.... dej mi cislo zavolam a dohodnem se kde a kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 mr.pecoun: Co konkretne te zajima, muzu nafotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Už jede ke mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.