jokonr Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Dnes rano som zapal svetla a jedno mi zacalo svietit na cerveno mam xeony v com to moze byt? poradite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Výbojky předsmrtí Co nejdřív dej nový doporučuji stualarm sám je mám 6000Kelvinů za sucha supr na mokru jsou horší.Dneska bych vzal asi originál 4300kelvinů je to všestranější.Prostě všechno má něco na toto tema tu diskuze byla tak pohledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 dakujem ze si odpisal prosim ta co mi poradis nie som doma pisem cez mobil a vyhladvat asi vies ako to je na forum ako mam postupovat pokial mi ide iba o jedno svetlo mam superba iba pol roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Lepší je vyměnit obě výbojky. V Praze se dají koupit ve stualarmu za super cenu. www.stualarm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 To nemá cenu měnit po jedne.Spíš je blbost měnit po jedné protože pak to bude svítit každý jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Přesně tak. Vyměníš teď jednu výbojku a za 14 dnů se může stát to stejné s tou druhou. Když je něco v páru tak je nejlepší to měnit zároveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 9. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2010 super dik za info musim este zistit u nas cenu a meni sa to lahko? alebo do servisu treba ist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Zkus více hledat prosím!!!! Tady máš vše co se předních světel týká (montáž, závady, výměna, čištění atd.) Snad jsem nic nevynechal. http://forum.skodahome.cz/topic/64864-zralokuv-superb/page__st__100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 9. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2010 super dik ja to pozeram cez mobil a zle sa to hlada toto mi moc pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanJakoubek Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Tak ted se zeptam ja Pred tydnem se mi zbarvilo xenon sviceni do cervena a vcera naskocilo normalne a po chvili zacalo blykat a vypadlo.To ovsem neni vse dnes jsem musel pouzit mlhovky ale ty po cirka 2 km zacali blikat taky a konec.Ted jsem na to koukal a kdyz je rosvitim tak cvilku sviti pak zacnou blikat a zhasnout ale s tim i kontrolka na palubovce. Takze jestli by jste nekdo mohlo poradit. Predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Vypadá to na špatné výbojky D2S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanJakoubek Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Vypadá to na špatné výbojky D2S. a myslis ze by to mohlo kurvit i ty mlhovky.Tam si nejsem moc jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 U těch mlhovek nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smudlik22 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Ahoj mám dotaz, byl jsem na STK a měl jsem špatné pravé světlo tak jsem koupil nové značka Hella ale teď sem zjistil že po nastartování se mi to světlo klepe je to vidět jak stojím proti zdi tak jsem se šel podívat ze předu a zjistil jsem že se klepe jen čočka zbytek světla ne nevíte čím to může být? jinak je to halogen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.jakubco Vloženo 18. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2023 (editace) Zdravím. Mám Superb 1 a ex majteľ dosť zbastil predné svetlá. Originál tam majú byť halogény ale on ich rozlepil a vymenil halogénové šosovky za nejaké čínske xenónové projektory. Káble z toho vzadu trčia, svetlá sa rosia a predné sklá vypadávajú lebo to je prilepené nejakou smolou. Chcem.ich dať dokopy a moja otázka teda znie, aké je číslo originálnych halogénových šošoviek? Prípadne nemá ich niekto? Editováno: 18. Červenec 2023, autor: R.jakubco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.