Fredy Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Prosim Vas, ako zistim množstvo oleja v prevodovke a ako ho možem doliať?? Kamarád mi povedal, že si mam občas pozrieť a skontrolovať stav oleja v prevodovke. Ibaže neviem ako. Poradte!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Neviete mi poradiť s tou kontrolou oleja v prevodouke??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 nestačilo by se náhodou juknout do manuálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Přátelé, musím se podělit s historkou. Souvisí to trochu Včera mi kamarád vykládal, jak vezl známému feldu na STK, že je vše ok, a to důležité, že provedl výměnu oleje. Fór je v tom, že ten týpek vypustil všechen olej z převodovky, zašpuntoval..a dolil nový olej cca 4 l. Prý se mu zdálo že je ho tam víc Kamarád říkal jak felde nechtěla jet, střílela do výfuku..atd atd. A převodovka žije, světe div se, po 40km bez oil Hold stane se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Záleží na tom Fredy, co máš za motor (převodovku). Já mám standartní převodovku 02K (1.6 74kw). Olej se kontroluje u levého předního kola. Vymontuješ přední kolo, spodní plast motoru. Na čele převodovky je imbus 17. To je kontrolní a zároveň dolívací šroub. Jinak ta převodovka má obsah cca 1,7l a samozdřejmě má také výpustný šroub - také na imbus. Olej se podle výrobce nemění, pouze se kontroluje hladina, popřípadě se dolije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 O.K. ja mam tiež 1,6 74kw, takže díki moc. Idem sa na to pozriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.