santa2412 Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Zdravím, mám dotaz, když sešlápku plyn tak se ozve zvu jako kdybych měl blow off ventil :-) Opravdu, jakoby to nasávalo někde vzduch nebo někde něco odfukovalo. Navíc se mi zdá, že při sešlápnutí plynu při jízde se objevuje "díra" než auto na plyn zareaguje. Jo a je to 1.2 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Díra v plynu je, po chipu je "díra" pryč a to přisávání vzduchu, zkus ať Ti někdo šlape na plyn a ty v motoru pátrej odkud to je šlyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa2412 Vloženo 11. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Ok, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Zkus to a uvidíš. Je škoda, že jsi tak daleko, by jsi přijel a koukli by jsme na to. Já jsem z krkonoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Mně to dělá taky, takže až něco zjistíš,dej vědět. Ale myslím si, že to závada nebude, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12htp47kw Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 (editace) "sykot" mám taky, asi to nebude závada.... (pokud to nemáš extrémně hlučné)... Editováno: 12. Září 2010, autor: 12htp47kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 To je zase diskuse - je to normalni, kdyz slapnes na plyn, otevre se skrtici klapka a motor nasaje vzduch. Kdyz je to splanuti prudsi, ozve se zasyceni. Neni se nad cim pozastavovat. Dela to kazdy motor, u HTP je to zretelne slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 (editace) Áno pánove je to normálny jav u HTP pri zošlápnuti akceleratoru hlavne naprázdno pri otvorených dverách auta, v tom nám možu kolegovia závydieť. Pred časom i na mňa čumel jeden chlapík na benzínke ked som to tam tak trochu pohladil pedál a obzeral sa pokial som neodišie a sedel v svojom golfe. Editováno: 16. Září 2010, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.