Jivo Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Nazdarek, monatzni navod mam nove Felicii s timto alarmem a nejak nefunguje. Kdyz ho zapnu natvrdo v jakemkoliv stavu servisnim klickem, zacne asi za 20sec houkat a nereaguje na dalku. Pokud ho zapnu s vypnutym zapalovanim, jednou bliknou blinkry. Dalka normalne blika a nepredpokladam nejaky problem. Druhou dalku predchozi majitel hleda, prej to obcas melo falesne poplachy, tak to vypnul. Mam par dotazu: 1.) Ma nekdo podobne zkusenosti. Nebo jak opet obnovit fce alarmu po dlouhem vypnuti. Dle navodu nelze alarm za behu motoru zapnout, tak jsem to testnul s tim ,ze je mozna vybita baterie. Ale po nasednuti do nastartovaneho a rozsiceneho vozu zacal rvat. 2.) Pokud bude KO, existuje nejaka redukce konekroru, aby se novy alarm nemusel opet tahat nanovo. Predpokladam stejne senzory. 3.) Predpokladam, ze tento alarm ridi i central pres jednotku oznaceno O. Tusi nekdo proc dva kabely? To je senzor obou prednich dveri nebo na dva stavy otevreno\zavreno 4.) Marne v navodu hledam nejaky vystup na vlastni sepnuti rele pro ovladani budouciho GSM pageru. 5.) Mate nejake dalsi postrehy z fungovani tohoto alarmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivo Vloženo 14. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Problem byl v baterce. Ovladac sice svitil bez problemu, ale nefungoval. Nova baterka vse opravila. Jeste bych ale dodal dotaz, jsou ovladace univerzalni? Bude se dat naucit jakykoliv nebo mam smulu. Ma nekdo s timto alarmem zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex42 Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Ovladač sa musí naprogramovať - aby mal správny kód - a ešte býva aj rozdiel vo vysielacej frekvencii - nie všetky sú na rovnakej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Jak píše alex42, je to v kódu a frekvenci, můžeš mít ale i špatnou či skoro mrtvou ŘJ alarmu. Někdy samovolné spuštění alarmu dělají špatný ultrazvukový čidla pohybu v prostoru auta a je potřeba to celý vyměnit. Ten problém samovolného spuštění alarmu jsem měl já a po výměně ŘJ alarmu a čidel i s prácí jen za 1000 kč mám klid dodnes. Vyhledej v Olomouci firmu Tron, ta zastupuje italskou firmu Laserline a dělá opravy tohoto typu dodnes i ve všech Škodovkách, vybavený tímto i novějším systémem. Mnoho škodováckých servisů v oblasti Olomoucka posílají majitele Škodovek s určitými problémy alarmu apod. právě k té firmě Tron. Se tam stav a budeš mít klid na x let za pár desítek Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.