Přejít na obsah

Alarm LaserLine 989SK


Jivo

Doporučené příspěvky

Nazdarek,

monatzni navod

mam nove Felicii s timto alarmem a nejak nefunguje. Kdyz ho zapnu natvrdo v jakemkoliv stavu servisnim klickem, zacne asi za 20sec houkat a nereaguje na dalku. Pokud ho zapnu s vypnutym zapalovanim, jednou bliknou blinkry. Dalka normalne blika a nepredpokladam nejaky problem. Druhou dalku predchozi majitel hleda, prej to obcas melo falesne poplachy, tak to vypnul.

Mam par dotazu:

1.) Ma nekdo podobne zkusenosti. Nebo jak opet obnovit fce alarmu po dlouhem vypnuti. Dle navodu nelze alarm za behu motoru zapnout, tak jsem to testnul s tim ,ze je mozna vybita baterie. Ale po nasednuti do nastartovaneho a rozsiceneho vozu zacal rvat.

2.) Pokud bude KO, existuje nejaka redukce konekroru, aby se novy alarm nemusel opet tahat nanovo. Predpokladam stejne senzory.

3.) Predpokladam, ze tento alarm ridi i central pres jednotku oznaceno O. Tusi nekdo proc dva kabely? To je senzor obou prednich dveri nebo na dva stavy otevreno\zavreno

4.) Marne v navodu hledam nejaky vystup na vlastni sepnuti rele pro ovladani budouciho GSM pageru.

5.) Mate nejake dalsi postrehy z fungovani tohoto alarmu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Jak píše alex42, je to v kódu a frekvenci, můžeš mít ale i špatnou či skoro mrtvou ŘJ alarmu. Někdy samovolné spuštění alarmu dělají špatný ultrazvukový čidla pohybu v prostoru auta a je potřeba to celý vyměnit. Ten problém samovolného spuštění alarmu jsem měl já a po výměně ŘJ alarmu a čidel i s prácí jen za 1000 kč mám klid dodnes. Vyhledej v Olomouci firmu Tron, ta zastupuje italskou firmu Laserline a dělá opravy tohoto typu dodnes i ve všech Škodovkách, vybavený tímto i novějším systémem. Mnoho škodováckých servisů v oblasti Olomoucka posílají majitele Škodovek s určitými problémy alarmu apod. právě k té firmě Tron. Se tam stav a budeš mít klid na x let za pár desítek Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...