dexon Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Já to lepil sám - jedno krásné slunečné odpoledne, není to zas takový problem..... . Je to na tmelu dodaném výrobcem lemů (cca do 200 Kč - pokud si dobře pamatuji). Mám na autě ty "neoriginály" a jsou celkem OK. Už šly jednou dolů - srazil jsem srnu a měnil se přední nárazník a vydržely bez problémů přelepení. Takže kompletní náklady kolem 2000Kč - za to ti to koukám Škoda ani nenalepí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe1980 Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Pozeral som to na tej stranke, ale tych 280 Euro sa mi zda za par kuskov plastu trochu vela, nie?Niekto tu pisal že tie neoriginali nie su moc dobre,ale co som videl par obrazkov tak sa zdaju v pohode:) To Dexon Ty mas tie neoriginali, kde si ich kupoval?Nemas nejake foto ako s nimi auto vyzera? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Mam dotaz nemužu se rozhodnou jestli dát originály či neoriginaly, cenovej rozdíl je značny tak se chci zeptat někoho kdo má neoriginály jak je s nimi spokojen a jak je to stou barvou toho plastu jestli je o dost jinej než na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Zdravím, byl jsem v noci atakován srnkou z boku a stálo mě to levý přední díl lemu nárazníku (ten nejmenší kousek), nevíte jestli se někde dá sehnat třeba jen část z celé sady? Platit 4k kvůli jednomu kousku není zrovna moc ekonomické Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enriko.8 Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Trochu pozdě, ale jednotlivé části lemů ti objednají v autorizovaném servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 tak v servisu jsem zatim ja jen s jednou casti nepochodil, po stretu se srnou me vymenili blatnik i ty dva kusy origo plastu, ale ted jsem po roce jeden ten kus nechal nekde na ceste, poradte kde to dostat, všude co jsem nasel prodavaji jenom sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Podle mne můžeš uspět jen na vrakáču,protože žádný prodejce nebude dělit sadu. Jo a ještě "aukro". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andreas85 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 (editace) Ja jsem nakonec uspel v autorizovanem servisu, meli rozkreslene jednotlive casti s kody, takze objednat per-partes lze...sice ten maly predni dil stal cca 500,- ale lepsi nez kupovat celou sadu Dostal jsem velkou krabici, stejnou jak pro kompletni sadu, tak jsem se trochu lekl...ale byl v ni jen jeden dil. Editováno: 20. Prosinec 2016, autor: andreas85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 jojo, je to tak, dneska jsem to v servisu taky zjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gasticekyeti Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Kluci koupil jsem originální ale mam strach nebude to reznout pod tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Bude. Inak raz do roka demontáž, vyčistiť a znova montáž. S podobnými plastovými doplnkami nemám dobré skúsenosti. Ale možno to neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gasticekyeti Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 před 10 hodinami, Effendi napsal: Ok to je tam asi nedám má je někdo už delší dobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.