ariva Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Octavia 1,6, r.2003, 75 kW. Při zařazení jakékoliv rychlosti se při sešlápnutí spojky zvýší otáčky o 500-1000, pak sami spadnou do normálu. To celé trvá cca 2-3 sek. jen když je auto zahřaté. Když je studené, tak je vše OK. Vyměnil jsem váhu vzduchu, EGR, vzduch. filtr a vyčistil klapku. VAG nic neukazuje. Celkový výkon auta slabý. Zaslepil jsem EGR, odpojil od něj kabely a výkon o 100% lepší. Na přístrojovce se rozsvítila kontrolka ( asi ten odpojený kabel od EGR ) ale otáčky při řazení se stále zvyšují. Za každou radu předem moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 - zkontroluj čidlo spojkového pedálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ariva Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Karlos TDi. Díky moc, vyměnil jsem to čidlo ( 150 kč ) a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.