Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Problem je v tom, ze prve kolo vymeny prebehlo v pohode bez problemov. Potom som chcel vymenit rucicky na inu farbu a po spetnom namontovani ta vec.

Pri zapnutych svetlach napatie na LED pod rucickami je 0,4 V a pri vypnutych je 2,35 V. Jednoducho nechapem.

To by zajímalo jakým způsobem jste to předělávali, že vám to nechodí.Ono nestačí přeletovat jen diody.

nevite kdo by mi zmenil podsviceni u maly navigace z oranzovy seatacky na zelenou? :)

Není problém.Stačí napsat.

nevite kdo by mi zmenil podsviceni u maly navigace z oranzovy seatacky na zelenou? :)

Není problém.Stačí napsat.

napište but tady nebo sz nebo na mail :D:D měl jsem do ted mail mimo provoz ale ted už chodí.....

pro martinRS mohl bych poprosit o tvůj email?potřeboval bych poradit při předělání podsvícení.popřípadě odkud jsi a za kolik by jsi mi to udělal ty.můj email je zavir@centrum.cz předem díky za odpověd

Mám stejný přání,je-li to možné tak uvádím kontakt dan.prilozny@seznam.cz.Předem moc moc děkuju.

pro martinRS mohl bych poprosit o tvůj email?potřeboval bych poradit při předělání podsvícení.popřípadě odkud jsi a za kolik by jsi mi to udělal ty.můj email je zavir@centrum.cz předem díky za odpověd

Klikni na Martinuv profil a tam je volba poslat Email. Jinak kluci sou z Prahy.

Tak jsem předělal budíky i bráškovi

post-25-1146567230.jpg

Změna podsvicení plus nový autoradio od pincku -_-

post-25-1146943754.jpg

zitra to ještě blejsknu s trochou světla ať je vidět i palubka

:huh:

post-25-1146945415.jpg

Hmmm moc pěkné asi to taky znovu předělám! :)

:unsure:

post-25-1146946537.jpg

:ph34r:

post-25-1146946613.jpg

:angry:

post-25-1146946716.jpg

<_<

post-25-1146946941.jpg

Vy mě vážně chcete na...t!Hned jdu objednat bílé smd a předělám ještě spodky!!!!!!!!!!

Pánové, někdo z Olomouce nebo prostějova a okolí (do 50ti km) kdo by mi vyměnil to podsvícení? Mám RS budíky. A cena?? Jinak sháním maxidot a klimu do Fabie 1,2.

Pánové, někdo z Olomouce nebo prostějova a okolí (do 50ti km) kdo by mi vyměnil to podsvícení? Mám RS budíky. A cena?? Jinak sháním maxidot a klimu do Fabie 1,2.

napiš Vašovi ten je odtamtud ;)

B)

tak tohle by se mi v Oktuli líbilo..alá VW...mám teď GIV,v červenci budu mít Oktuli (ještě I řada),ale takhle to dát do barev je krása...

tak to neni problem jen to neco stoji ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.