Host mn Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Problem je v tom, ze prve kolo vymeny prebehlo v pohode bez problemov. Potom som chcel vymenit rucicky na inu farbu a po spetnom namontovani ta vec. Pri zapnutych svetlach napatie na LED pod rucickami je 0,4 V a pri vypnutych je 2,35 V. Jednoducho nechapem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 To by zajímalo jakým způsobem jste to předělávali, že vám to nechodí.Ono nestačí přeletovat jen diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 nevite kdo by mi zmenil podsviceni u maly navigace z oranzovy seatacky na zelenou? Není problém.Stačí napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 nevite kdo by mi zmenil podsviceni u maly navigace z oranzovy seatacky na zelenou? Není problém.Stačí napsat. napište but tady nebo sz nebo na mail měl jsem do ted mail mimo provoz ale ted už chodí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host zavir Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 pro martinRS mohl bych poprosit o tvůj email?potřeboval bych poradit při předělání podsvícení.popřípadě odkud jsi a za kolik by jsi mi to udělal ty.můj email je zavir@centrum.cz předem díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANNY Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Mám stejný přání,je-li to možné tak uvádím kontakt dan.prilozny@seznam.cz.Předem moc moc děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 pro martinRS mohl bych poprosit o tvůj email?potřeboval bych poradit při předělání podsvícení.popřípadě odkud jsi a za kolik by jsi mi to udělal ty.můj email je zavir@centrum.cz předem díky za odpověd Klikni na Martinuv profil a tam je volba poslat Email. Jinak kluci sou z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak jsem předělal budíky i bráškovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Změna podsvicení plus nový autoradio od pincku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 zitra to ještě blejsknu s trochou světla ať je vidět i palubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Hmmm moc pěkné asi to taky znovu předělám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Vy mě vážně chcete na...t!Hned jdu objednat bílé smd a předělám ještě spodky!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
timberland Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Pánové, někdo z Olomouce nebo prostějova a okolí (do 50ti km) kdo by mi vyměnil to podsvícení? Mám RS budíky. A cena?? Jinak sháním maxidot a klimu do Fabie 1,2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Pánové, někdo z Olomouce nebo prostějova a okolí (do 50ti km) kdo by mi vyměnil to podsvícení? Mám RS budíky. A cena?? Jinak sháním maxidot a klimu do Fabie 1,2. napiš Vašovi ten je odtamtud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakty Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 tak tohle by se mi v Oktuli líbilo..alá VW...mám teď GIV,v červenci budu mít Oktuli (ještě I řada),ale takhle to dát do barev je krása... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 tak to neni problem jen to neco stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.