Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,stalo sa uz niekomu že po prerábani podsvietenia stahovania okien (spoljazdcová strana)stále svietil led?Ak áno od čoho to môže byť?

Diky za odpovede

O1 predface a použil som SMD 1206

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Dobrý večer, chtěl bych se optat jestli někdo nevíte proč mi ledky prosvítají i při vypnuté elektrice. Prosvítá to různě ale ne furt až na LCD u Km to svítí neustále. Jestli by jste někdo věděl,tak bych byl rád za každou radu. 

O1tour 2006 1.6mpi 75kw 

received_1670654339720736.jpeg

received_1658998794219624.jpeg

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, mám takový problém nedávno jsem si nechal změnit podsvit budíku na bílo červené, týden vše mělo bez problémů ale po týdnu mi začali blbnout ručičky od paliva a teploty vody, nejdrive zhasly pak začali blikat a teď už nesvítí vůbec. Borec co mi to dělal mi to ještě jednou vytáhl a vše kontroloval a když to napojil  na stole doma tak vše mělo bezproblému i regulátor jasu ten mi po zapojení budíku někdy jede, někdy vůbec a někdy se reguluje jen maxidot. Děkuji za každou radu 

Vloženo

No vzhledem k tomu ze ti blbnou jen rucicky paliva a vody, tak to bude v tom predelani ...bud spatne LED nebo nejaky studenak/svod ... regulator s budikama blbne i bez budiku? reguluje bez problemu zbytek?

• o 1 rok později...
Vloženo

Stiahni si dielenskú príručku pre O I,(niekde tu bola, prípadne na nete) a tam nájdeš návodov na demontáž skoro na všetko. Má okolo 654 Mb, ale oplatí sa do nej pozrieť. Lepšie ako niečo poolamovať.  Žiarovky zistíš podľa typu aj z návodu na obsluhu a potom len do vyhľadávača a kúpiť. Mrkni aj sem:  https://www.facebook.com/zmenypodsvicenivw/

• o 6 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...