profor Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Ahoj, s tým maxidotom čo máš teraz je to dosť nezmysel, ano bobik to urobil ale výsledok sa mi nepáčil. Na Tvojom mieste by som šiel radšej do maxiku červeného hehehe Zdravím všetkých.Mám jednu otázku. Prerábal niekto MAXI DOT na modro ? Je to možné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strato Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Po výměně diod budíků se mi po zapnutí zapalování rosvítí kontrolka Airbagu chvíli svítí pak zhasne a pak se zase asi za 3 sec. rosvítí a svítí stále. Nemáte stím nejaké zkušenosti? Prosím zkuste mi poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 nezapol si zapalovanie keď si mal budíky von? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Určitě,buď budíky nebo rádijko jako jinej šikulka http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=závada+airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strato Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Po výměně diod v budících se mi po zapnutí zapalování rosvítí kontrolka Airbagu pak na chvíli zhasne a asi po 2 sec. se znovu rosvítí a svítí i po nastartování motoru. Nevíte někdo co stím ? Diody mám prozatím jenom pod ručičkama a vyměnil jsem je správně podle polarity. Použil jsem diody: SMD 1206 RED 45/130 (obj.č.960044). Mohli by jste mi PROSÍM někdo poradit co by to mohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strato Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Díky moc za odpověď zajedu na VAG a uvidím . Ještě jednou dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Díky moc za odpověď zajedu na VAG a uvidím . Ještě jednou dík. . Tipuju zablokovanou komunikaci. ....oni v DP ne nadarmo pisi, ze pri manipulaci s budiky mas odpojit baterii:) Smazes zavadu a mas po problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Panove, pripadne damy, dokazete nekdo z Vas na OI MR03 zmenit podsviceni Maxi-dotu na bile? Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Panove, pripadne damy,dokazete nekdo z Vas na OI MR03 zmenit podsviceni Maxi-dotu na bile? Dekuji za odpoved. Delal to tady clen Bobik je z MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Panove, pripadne damy,dokazete nekdo z Vas na OI MR03 zmenit podsviceni Maxi-dotu na bile? Dekuji za odpoved. Delal to tady clen Bobik je z MB Ale co si pametám to skončilo přece neúspěchem - modře. Myslím, že tam je nedostatečná voltáž na rozsvícení všech tří složek bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Panove, pripadne damy,dokazete nekdo z Vas na OI MR03 zmenit podsviceni Maxi-dotu na bile? Dekuji za odpoved. Delal to tady clen Bobik je z MB Diky Bauraku, ja se z ty Boleslavi nemel stehovat Podle mych "informacnich zdroju" zmena na bilou nejde, ale mam pocit, ze jsem to nekde videl. Napisu mu. Jeste jednou diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Panove, pripadne damy,dokazete nekdo z Vas na OI MR03 zmenit podsviceni Maxi-dotu na bile? Dekuji za odpoved. Delal to tady clen Bobik je z MB Ale co si pametám to skončilo přece neúspěchem - modře. Myslím, že tam je nedostatečná voltáž na rozsvícení všech tří složek bílé Trebas by mohly od te doby byt k dispozici na trhu ledky s nizsim prikonem, nevim, ale bylo by to super, moc by se mi to tam hodilo .. ta oranzova je proti ostatnimu mene vyrazna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 zdar, chlapci,dělal jsem si taky změnu podsvětlení,a u ovládání topení jsem se jaksi nedočkal kýženého výsledku.dal jsemtam bílou 3mm led diodu s odporem 470 ohm,mám jí lehce přiklloněnou na pravou stranu ale!na číselník ovladače motorku topení to svít dobře,vpravo na ovladač směru proudění vzduchu už je to slabší,na ovladač studeného nebo teplého vzduchu už je to mizérie,totéž i u vypínače klimy a vnitřní cirkulace.co s tím?mám dát vysokosvítivou s odporem 300ohm?pomůže to?jak to máte vy?ještě k přepínači světel:od koupi mého auta (zřejmě od výroby)když zapnu mlhovky přední tak se mi rozsvítí správná kontrolka ale oranžově,na zadní se mi to nerozsvěcuje a je to zeleně podsvícené!proč?jsou tam vlastně hned 3 diody u sebe,tu první jsem dal bílou ale podsvětlení těch kontrolek není vidět,druhá je oranžová - svítí při předních mlhách,3 je zelená a svítí s podsvícením.poradíte?Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 zdar,chlapci,dělal jsem si taky změnu podsvětlení,a u ovládání topení jsem se jaksi nedočkal kýženého výsledku.dal jsemtam bílou 3mm led diodu s odporem 470 ohm,mám jí lehce přiklloněnou na pravou stranu ale!na číselník ovladače motorku topení to svít dobře,vpravo na ovladač směru proudění vzduchu už je to slabší,na ovladač studeného nebo teplého vzduchu už je to mizérie,totéž i u vypínače klimy a vnitřní cirkulace.co s tím?mám dát vysokosvítivou s odporem 300ohm?pomůže to?jak to máte vy?ještě k přepínači světel:od koupi mého auta (zřejmě od výroby)když zapnu mlhovky přední tak se mi rozsvítí správná kontrolka ale oranžově,na zadní se mi to nerozsvěcuje a je to zeleně podsvícené!proč?jsou tam vlastně hned 3 diody u sebe,tu první jsem dal bílou ale podsvětlení těch kontrolek není vidět,druhá je oranžová - svítí při předních mlhách,3 je zelená a svítí s podsvícením.poradíte?Děkuju! halooo,pomůže někdo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Zdravim.Mám Octavii rok 98.Takže pro mě "ošklivé" oranžové podsvícení.Je někdo z okolí Liberce,kdo by byl ochoten mi namontovat za rozumnou cenu jiné podsvícení např.bílé..Jsem v tom antitalent .Mockrát děkuji..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 podsvětlení A/C klimy je problém, jediný dobrý řešení je jak dělá Profor. ale je to trochu víc pracnější spínač světel má na sobě jen kontrolku na zadní mlhy. Na budících zobrazuje oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 for Bobik: udělal bys mi podsvícení MAXI-DOTu v modré barvě a za kolko peňauzí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 for Bobik: udělal bys mi podsvícení MAXI-DOTu v modré barvě a za kolko peňauzí? nevím jestli je o co stát hodně špatně čitelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 nevím jestli je o co stát hodně špatně čitelny Nj, když on to pořád chce Ty tu informaci nevíš, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 podsvětlení A/C klimy je problém, jediný dobrý řešení je jak dělá Profor. ale je to trochu víc pracnějšíspínač světel má na sobě jen kontrolku na zadní mlhy. Na budících zobrazuje oboje. aha,děkuju,tak mne to jde tedy na přední a oranžově,budu to muset vyměnit za zelenou a tu spodní dám tedy bílou at to nějak vypadá! dělal jsemtotiž podle zdejšího návodu dnní světla přepojením na přední mlhovky a tehdy jsem si toho všiml,že když se zapnou přední mlhy tak svítí oranžově a na zadní nic.tak jsem rád že jsem to nějak nepokur...! Děkuju Vašo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ahoj, nemáte někdo nějaký způsob jak rozletovat ty diody v ovladačích oken u řidiče? Jsou tam 3mm mám z toho trochu strach ať to nezničím... Budíky jsem už překopal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ahoj, nemáte někdo nějaký způsob jak rozletovat ty diody v ovladačích oken u řidiče? Jsou tam 3mm mám z toho trochu strach ať to nezničím... Budíky jsem už překopal... já je vezmu za hlavičku a zespoda hřeju - destičku mám přichycenou, jde to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Zdarec neznáte prosím někoho v okolí Mostecka kdo by předělal podsvícení budíků. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 rolbar: Děkuji, už mě to napadlo, ale teďka to mám potvrzené... Jinak jsem dneska dodělal climatronic tak přihodím fotky. ...ještě jsem se chtěl zeptat jak vyřešit podsvícení výhřevu sedadel. Zkoušel jsem to tady najít, ale je tady už toho strašně moc, takže bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Nějaký filtr by se hodil, to je fakt. Ideálně do nového připíchnutého tématu s výběrem nejlepších příspěvků. Ale kdo by to dělal, že ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.