Wendy Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 Mně se to taky moc moc líbit. Chtěl bych to ještě pořešit i s klikama, jako má Superb. Je to snadné,pokud máš okna v elektrice.Napájení diod přivedeš od podsvícení ovladačů oken,u řidiče jsem to natáhl od ovládání zrcátek. Zkoušel jsem to zapojit na osvětleni tlačítek. Jsou tam 4 dráty (zadní dveře). Buď mi to sepne stahování, nebo vytahování okna, což chápu, ale pokud použiju 4. drát, LEDka začne blikat. Jak jsi to tedy zapojil??? Na jaké dráty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 najdi barvu šedo modrou tj + a červeno šedá - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 Tak to mám dobře, ale dioda nesvítí, jasně bliká. Nechápu.....Proč??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 Jestli nemáš samoblikající LED. Kolik stála a jakej má průměr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 Průměr 3mm, zelená, cena byla někde mezi 4-6Kč, už nevím. Zapojím-li ji někam jinam v autě, nebliká. Zkoušel jsem i jiné LEDky a taky blikají, pokud je zapojím sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 Pak jedině že by to omezovala dveřní jednotka kvůli většímu odběru. přce jen klasické LED mají oproti SMD větší odběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 Bliká jen ta LEDka (cca 10x za vteřinu), svítící tlačítko ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 tak fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 Upřesním to, LEDka bliká jak vzteklá, tlačítko nebliká, ono totiž po připojení LEDky zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 No asi to vypada na ten odběr. Díky za pomoc. Pro info, dělal jsem to na O1 r.v.02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Richard Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 A na jaký pin se mám tedy u té přístrojovky napíchnout aby se mi pomocí adaptéru rozsvítila?? A mám ještě jednu otázku, moje octavia je rok 99, můžu tam dát novější přístrojovku?(z roku 03). Zkoušel jsem ji zapojit a normálně fungovala až na imobilizér, ale ten půjde kvůli magicaru stejně pryč.. Dík za info Richard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 Pomocí jakého adaptéru ? pokud máš trafíčko od ťamanů tak ho na tyto účely nepoužívej, běžně mají bez zatížení 18 - 20 V a o nějakým usměrnění a filtraci nemůže být řeč. přístrojovku můžeš dát i novější, ale musíš přepinovat mlhovku a potkávací světla. a modré svorce pin: 7 - ZEM 20 - osvětlení 23 - svorka 30 + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Richard Vloženo 21. Únor 2006 Sdílet Vloženo 21. Únor 2006 Vašo: No chci na to použít počítačový ATX zdroj(+12V- žlutá) na výstupu má hodnotu +12V 15A.. To by mělo být v poho nebo ne?? Co přesně musím udělat u tý mlhovky a potkávaček?? btw: na modré svorce pin: 7 - ZEM 20 - osvětlení 23 - svorka 30 + takže když dám na pin 7 zem a na pin 20 přivedu +12V tak se mi přístrojovka rozsvítí?? co je to ta svorka 30+ na pinu 23??? Sorry jsem v tomhle hrozná lama, musíš ke mě jako k 5 letému dítěti:-))) Díkes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Kam s tou diodou do kliky ? Na té fotce je to špatně vidět a nerad bych měl v klikách 4-ři a více děr ... Stačí mi jen říct barvu té správné šipky kam tu diodu dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Další foto... Barvy jsou shodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Nejdřív si vyzkoušej zda LEDka bude vůbec svítit, než budeš vrtat, abys nedopad jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Nejdřív si vyzkoušej zda LEDka bude vůbec svítit, než budeš vrtat, abys nedopad jako já Svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Tak to se máš.... Jaký si použil LEDky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 A prečo to chceš dávať práve do kľučky, ktorá je kovová a navyše sa aj pohybuje? Ja by som diódu umiestnil do plastu tak, aby svietiacu diódu zakrývala kľučka. Traba sa inšpirovať u Superbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 A prečo to chceš dávať práve do kľučky, ktorá je kovová a navyše sa aj pohybuje? Ja by som diódu umiestnil do plastu tak, aby svietiacu diódu zakrývala kľučka. Traba sa inšpirovať u Superbu. vzdyt on to bude davat do plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Ta fotka co tu je je dost nezřetelná. Tak proto prosím o radu kam přesně dát tu diodu. Superbéčko jsem neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Tak to se máš.... Jaký si použil LEDky??? obyč, označení nevím :-(. Jen to že jsou 3mm, 3V s odporem, ten je zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Odporem? Jak velkým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Tak aspoň toto. Pravdepodobne je tá dióda v spodnej časti blízko k osi otáčania kľučky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Tak aspoň toto.Pravdepodobne je tá dióda v spodnej časti blízko k osi otáčania kľučky. U této fotky se můžem jen dohadovat kde je ledka umístěná......... Pro Wendy: Nevím co je to za odpor, nerozumím tomu :-( Kupoval jsem to v GMelektronik a řekl, že chci 3mm ledku na 12V. Na účtu není napsáno co je to za typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.