Přejít na obsah

Zmena podsviceni interieru + budiku

gdanx

Doporučené příspěvky

Mně se to taky moc moc líbit. Chtěl bych to ještě pořešit i s klikama, jako má Superb.

Je to snadné,pokud máš okna v elektrice.Napájení diod přivedeš od podsvícení ovladačů oken,u řidiče jsem to natáhl od ovládání zrcátek.

Zkoušel jsem to zapojit na osvětleni tlačítek. Jsou tam 4 dráty (zadní dveře). Buď mi to sepne stahování, nebo vytahování okna, což chápu, ale pokud použiju 4. drát, LEDka začne blikat. Jak jsi to tedy zapojil??? Na jaké dráty?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A na jaký pin se mám tedy u té přístrojovky napíchnout aby se mi pomocí adaptéru rozsvítila?? A mám ještě jednu otázku, moje octavia je rok 99, můžu tam dát novější přístrojovku?(z roku 03). Zkoušel jsem ji zapojit a normálně fungovala až na imobilizér, ale ten půjde kvůli magicaru stejně pryč.. Dík za info

Richard.

Odkaz ke komentáři

Pomocí jakého adaptéru ? pokud máš trafíčko od ťamanů tak ho na tyto účely nepoužívej, běžně mají bez zatížení 18 - 20 V a o nějakým usměrnění a filtraci nemůže být řeč.

přístrojovku můžeš dát i novější, ale musíš přepinovat mlhovku a potkávací světla.

a modré svorce pin:

7 - ZEM

20 - osvětlení

23 - svorka 30 +

Odkaz ke komentáři

Vašo: No chci na to použít počítačový ATX zdroj(+12V- žlutá) na výstupu má hodnotu +12V 15A.. To by mělo být v poho nebo ne??

Co přesně musím udělat u tý mlhovky a potkávaček??

btw:

na modré svorce pin:

7 - ZEM

20 - osvětlení

23 - svorka 30 +

takže když dám na pin 7 zem a na pin 20 přivedu +12V tak se mi přístrojovka rozsvítí?? co je to ta svorka 30+ na pinu 23???

Sorry jsem v tomhle hrozná lama, musíš ke mě jako k 5 letému dítěti:-)))

Díkes...

Odkaz ke komentáři

Tak aspoň toto.

Pravdepodobne je tá dióda v spodnej časti blízko k osi otáčania kľučky.

U této fotky se můžem jen dohadovat kde je ledka umístěná.........

Pro Wendy: Nevím co je to za odpor, nerozumím tomu :-(

Kupoval jsem to v GMelektronik a řekl, že chci 3mm ledku na 12V.

Na účtu není napsáno co je to za typ.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...