gdanx Vloženo 18. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2006 jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka? pomuze MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 18. Březen 2006 Sdílet Vloženo 18. Březen 2006 Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení. Pěkné, jsi šikovný, máš to vyfocené jak jsi to dělal a jaké diody jsi použil ? Fotoseriál nemám,to bych to asi dělal ještě teď Ledky 3 mm,u řidiče a na středu podle barvy do série s jedním předřadným odporem.U spolujezdce modrá +červená do serie + odpor.Hodnoty nevím poskládal jsem to zkusmo,tak aby to neoslňovalo.Ani se v těch čárkách na odporech nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Březen 2006 Sdílet Vloženo 19. Březen 2006 Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení. Pěkné, jsi šikovný, máš to vyfocené jak jsi to dělal a jaké diody jsi použil ? Fotoseriál nemám,to bych to asi dělal ještě teď Ledky 3 mm,u řidiče a na středu podle barvy do série s jedním předřadným odporem.U spolujezdce modrá +červená do serie + odpor.Hodnoty nevím poskládal jsem to zkusmo,tak aby to neoslňovalo.Ani se v těch čárkách na odporech nevyznám No jo to je škoda. Tak lidi skuste to někdo nafotit, až si to budete dělat. At´je to všem pak jasné Já to pak zveřejním na http://www.skodaoctavia.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_vlacek Vloženo 19. Březen 2006 Sdílet Vloženo 19. Březen 2006 ja teda nevim ale ja mam na octave bile raficky a ta barva je zespodu tudis odbarvovac a natrit cervenou a jeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Březen 2006 Sdílet Vloženo 19. Březen 2006 Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení. Pěkné, jsi šikovný, máš to vyfocené jak jsi to dělal a jaké diody jsi použil ? Fotoseriál nemám,to bych to asi dělal ještě teď Ledky 3 mm,u řidiče a na středu podle barvy do série s jedním předřadným odporem.U spolujezdce modrá +červená do serie + odpor.Hodnoty nevím poskládal jsem to zkusmo,tak aby to neoslňovalo.Ani se v těch čárkách na odporech nevyznám No jo to je škoda. Tak lidi skuste to někdo nafotit, až si to budete dělat. At´je to všem pak jasné Já to pak zveřejním na http://www.skodaoctavia.cz/ A proč to nenafotíš sám??? Takhle lidi, kteří si tím třeba i jako přivydělají nějakou tu korunu by přišli o zábavu a kšeftík. Já to neumím a raději jsem to svěřil odborníkům (GARNY+MARTIN RS), to platí o více věcech než jen o podsvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 19. Březen 2006 Sdílet Vloženo 19. Březen 2006 Když jsme u toho podsviceni zajimavé je toto www.doplnky.wz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Tweety Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ahoj lidi. potřeboval bych vědět kde sehnat smd diody do octávky. jsou to pouzdra 1206 3mm. ale nikde je nemají. bílé a modré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 ja chvalim martase s petrem, mam maxika s klasickou zelenou a cerveny rucky a paradicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Jo modrý bych měl,ale bíli ne.Hrozně těžko se shání.Kdyby jsi měl zajem tak napiš doplnky@atlas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Když jsme u toho podsviceni zajimavé je toto www.doplnky.wz.cz No zajímavé je to že chce za změnu podsvícení manuálního topení 500kč a tam stačí vyndat ten zelenej plast a dát tam jinou žárovičku pokud se nepletu takže fakt hustý. Já bych to nafotil, kdybych to změnit uměl, ale měnit si to sám se bojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Ahoj lidi. potřeboval bych vědět kde sehnat smd diody do octávky. jsou to pouzdra 1206 3mm. ale nikde je nemají. bílé a modré GME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 ja chvalim martase s petrem, mam maxika s klasickou zelenou a cerveny rucky a paradicka jj děkujem......jak jinak také hlavně že je spokojenost a když by nebyla tak bych to rád řešil aby byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka? pomuze MartinRS jj......děkuji budíky dokážem předělat tak jako je to u nového modelu ale je to opruz.. proto to ostatní asi nedělají...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 ja chvalim martase s petrem, mam maxika s klasickou zelenou a cerveny rucky a paradicka jj děkujem......jak jinak také hlavně že je spokojenost a když by nebyla tak bych to rád řešil aby byla ty voe pesti budou litat az se to nekomu nebude libit vid? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 tak to si asi rozmyslim nechat si od vas neco udelat...nehlede na to ze za 4200km sem zase u vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 tak to si asi rozmyslim nechat si od vas neco udelat...nehlede na to ze za 4200km sem zase u vas Budeš v očekávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Na to topení. Kdyby jsi tam dal modrou navlíkačku na žárovku tak to bude k blití. Místo jedné žárovky jse tam spousta diod a je to spousta práce a za 500,- si myslím že je dodně slušná cena. Jinak jak by jsi chtěl udělat u nastavené teplého a studeného vzduchu tu červenou? Jestli do toho neděláš tak do toho moc nekecej.Kecat a komentovat umý každý. Jinak nic proti tobě.PS:podívej se pořádně na fotky.Na fotce to ujde,ale ve skutečnosti to vypadá dost dobře-nechci se chválit.Kdyby někdo měl zájem tak ukážu na vlastí oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 No jo ty tam máš i tu červenou tak toho jsem si nevšiml tak to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 OK.Je tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Když jsme u toho podsviceni zajimavé je toto www.doplnky.wz.cz No zajímavé je to že chce za změnu podsvícení manuálního topení 500kč a tam stačí vyndat ten zelenej plast a dát tam jinou žárovičku pokud se nepletu takže fakt hustý. Já bych to nafotil, kdybych to změnit uměl, ale měnit si to sám se bojím vis, jak by to vypadalo s vymenenou zarovickou? nebo lepe receno jak bys dosahl stejneho barevneho odstinu a intenzity se zarovkou jako jinde s diodou? zkus nad tim zapremyslet. a hlavne si to zkus nekdy rozdelat a predelat. pak prestanes psat takove nesmysly. az to budes delat profesionalne, tak si povime, ze 500 je za to prehnana cena ( verim tomu, ze nekteri dokazi lusknout prstem a je to hotove, vid? ). a mimoto ti silne doporucuji pri pouziti cizich fotek autory kontaktovat a pozadat je o moznost uverejneni ( samozrejme s jejich signaturou a nikoliv anonymne ). tohle, co provadis je vic nez neeticke. a prosim nezkousej tu na me takove veci "je to stazene z verejnych diskuzi". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salimarko Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Kluci, kdo mi poradi? Delal jsem si podsviceni celyho interieru (budiky, radio, vsechny vypinace, podsviceni strechy...je to parada - doporucuji ) a najednou mi prestalo svitit podsviceni hodin. Jsou tam tri smd-cka a vsechny najednou - tma. Jeden den se stalo, ze to chvili svitilo, ale jen do doby, nez jsem vypnul svetla a motor. Kdyz jsem zapnul obrysovky znova, uz zase tma. Prolezl jsem pojistky, cele zapojeni...na nic jsem neprisel. Nevite nekdo jak to je zapojeny? Muze to byt studenej spoj nektery z tech tri diod? A nebo to muze byt v nejakem privodu od spinace svetel... ? Nejake schema zapojeni palubovky by se nenaslo? Diky predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 na 99% je to studenák, taky budu po sobě spravovat to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 caute poradite mi niekto ake presne SMD-cka tam idu pozeral som na nete ze ich je viac druhov, aky je medzi nimi rozdiel? A esteby som rad vedel ci sa letuju alebo su na neakej petici, DIk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Mohli by ste mi niekto posla presny zoznam s presnym nazvom suciastok ktore by som potreboval na zmenu podsietenia na starsej palubovke, DIk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.