Duben 25, 200619 r Problem je v tom, ze prve kolo vymeny prebehlo v pohode bez problemov. Potom som chcel vymenit rucicky na inu farbu a po spetnom namontovani ta vec. Pri zapnutych svetlach napatie na LED pod rucickami je 0,4 V a pri vypnutych je 2,35 V. Jednoducho nechapem.
Duben 25, 200619 r To by zajímalo jakým způsobem jste to předělávali, že vám to nechodí.Ono nestačí přeletovat jen diody.
Duben 25, 200619 r nevite kdo by mi zmenil podsviceni u maly navigace z oranzovy seatacky na zelenou? Není problém.Stačí napsat.
Duben 26, 200619 r nevite kdo by mi zmenil podsviceni u maly navigace z oranzovy seatacky na zelenou? Není problém.Stačí napsat. napište but tady nebo sz nebo na mail měl jsem do ted mail mimo provoz ale ted už chodí.....
Duben 26, 200619 r pro martinRS mohl bych poprosit o tvůj email?potřeboval bych poradit při předělání podsvícení.popřípadě odkud jsi a za kolik by jsi mi to udělal ty.můj email je zavir@centrum.cz předem díky za odpověd
Duben 27, 200619 r Mám stejný přání,je-li to možné tak uvádím kontakt dan.prilozny@seznam.cz.Předem moc moc děkuju.
Duben 27, 200619 r pro martinRS mohl bych poprosit o tvůj email?potřeboval bych poradit při předělání podsvícení.popřípadě odkud jsi a za kolik by jsi mi to udělal ty.můj email je zavir@centrum.cz předem díky za odpověd Klikni na Martinuv profil a tam je volba poslat Email. Jinak kluci sou z Prahy.
Květen 6, 200619 r Vy mě vážně chcete na...t!Hned jdu objednat bílé smd a předělám ještě spodky!!!!!!!!!!
Květen 9, 200619 r Pánové, někdo z Olomouce nebo prostějova a okolí (do 50ti km) kdo by mi vyměnil to podsvícení? Mám RS budíky. A cena?? Jinak sháním maxidot a klimu do Fabie 1,2.
Květen 9, 200619 r Pánové, někdo z Olomouce nebo prostějova a okolí (do 50ti km) kdo by mi vyměnil to podsvícení? Mám RS budíky. A cena?? Jinak sháním maxidot a klimu do Fabie 1,2. napiš Vašovi ten je odtamtud
Květen 14, 200619 r tak tohle by se mi v Oktuli líbilo..alá VW...mám teď GIV,v červenci budu mít Oktuli (ještě I řada),ale takhle to dát do barev je krása...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.