Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Problem je v tom, ze prve kolo vymeny prebehlo v pohode bez problemov. Potom som chcel vymenit rucicky na inu farbu a po spetnom namontovani ta vec.

Pri zapnutych svetlach napatie na LED pod rucickami je 0,4 V a pri vypnutych je 2,35 V. Jednoducho nechapem.

To by zajímalo jakým způsobem jste to předělávali, že vám to nechodí.Ono nestačí přeletovat jen diody.

nevite kdo by mi zmenil podsviceni u maly navigace z oranzovy seatacky na zelenou? :)

Není problém.Stačí napsat.

nevite kdo by mi zmenil podsviceni u maly navigace z oranzovy seatacky na zelenou? :)

Není problém.Stačí napsat.

napište but tady nebo sz nebo na mail :D:D měl jsem do ted mail mimo provoz ale ted už chodí.....

pro martinRS mohl bych poprosit o tvůj email?potřeboval bych poradit při předělání podsvícení.popřípadě odkud jsi a za kolik by jsi mi to udělal ty.můj email je zavir@centrum.cz předem díky za odpověd

Mám stejný přání,je-li to možné tak uvádím kontakt dan.prilozny@seznam.cz.Předem moc moc děkuju.

pro martinRS mohl bych poprosit o tvůj email?potřeboval bych poradit při předělání podsvícení.popřípadě odkud jsi a za kolik by jsi mi to udělal ty.můj email je zavir@centrum.cz předem díky za odpověd

Klikni na Martinuv profil a tam je volba poslat Email. Jinak kluci sou z Prahy.

Tak jsem předělal budíky i bráškovi

post-25-1146567230.jpg

Změna podsvicení plus nový autoradio od pincku -_-

post-25-1146943754.jpg

zitra to ještě blejsknu s trochou světla ať je vidět i palubka

:huh:

post-25-1146945415.jpg

Hmmm moc pěkné asi to taky znovu předělám! :)

:unsure:

post-25-1146946537.jpg

:ph34r:

post-25-1146946613.jpg

:angry:

post-25-1146946716.jpg

<_<

post-25-1146946941.jpg

Vy mě vážně chcete na...t!Hned jdu objednat bílé smd a předělám ještě spodky!!!!!!!!!!

Pánové, někdo z Olomouce nebo prostějova a okolí (do 50ti km) kdo by mi vyměnil to podsvícení? Mám RS budíky. A cena?? Jinak sháním maxidot a klimu do Fabie 1,2.

Pánové, někdo z Olomouce nebo prostějova a okolí (do 50ti km) kdo by mi vyměnil to podsvícení? Mám RS budíky. A cena?? Jinak sháním maxidot a klimu do Fabie 1,2.

napiš Vašovi ten je odtamtud ;)

B)

tak tohle by se mi v Oktuli líbilo..alá VW...mám teď GIV,v červenci budu mít Oktuli (ještě I řada),ale takhle to dát do barev je krása...

tak to neni problem jen to neco stoji ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.