Vaša Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 nevím co jsi čekal, jestli nemáš zkušenosti s SMD tak nevím proč se do toho pouštíš a seš nasr.... . 1206 jde bez větších problémů pájet, kdyby sis stěžoval na 0805 co je v Sympfony tak to pochopím ale tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host ryzek Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás prosím neví jestli existeje stránka www.octavianet.tk, kde byly návody na předělání osvětlení atd.. u octavie... Ty fotky, které jsem tady viděl, mi přišli povědomé právě z těchto stránek. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Nazdárek pánové!!! Možná se zeptám blbě ale nemáte někdo zvás zkušenost i s podsvícením budíku u ford mondeo r.v.2001. Přestalo mi fungovat podsvícení rychloměru a palivoměru. Nesvítí ani ručičky. Díky za odpovědi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 jestli pomůže ? http://mtw.fordclubs.org/rubrika.php?rubri...t=LIMIT%2022,22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Bohužel mám ten novější typ s jinou palubovkou a tam to bude jine.Na tyhle stránky jsem se díval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host nováček Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Zdarec borci, právě jsem si koupil octavii r.v.2002 a chtěl bych si změnit podsvícení komplet. interiéru na modro-červenou, po pročtení tohoto super fóra bych se chtěl pro jistotu zeptat---pochopil jsem že jsou třeba LED 1206 od GME, ale které konkrétně vybrat (který vyzařovací úhel a jakou sílu mcd - aby svítivost nebyla malá nebo naopak moc velká). Předem děkuji za odpověď. Jo a ještě mne napadá jestli někdo z vás není z Brna nebo nej... okolí směr Rosice, kdo by my to mohl za rozumnou cenu vytvořit. e-mail jar.kam@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 2Novacek : Otazka jaky mas zdroj, kde to sezenes. Jinak moc velky vyber svitivosti neni. Z GM electronics je dokonce pouze jedna (SMD) a ta je dost vysoka, zase ale osetris potakem u ovladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host nováček Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Tak to asi vzdávám a musím najít někoho kdo mi to udělá neboť já su antitalent na tyto věci. ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Tak to asi vzdávám a musím najít někoho kdo mi to udělá neboť já su antitalent na tyto věci. ale dík Autor tím chtěl říci, že ledky co svítí více omezíš regulací intenzity podvícení, co máš vedle spínání světel Jinak ty SMDčka budou dle mě +- na stejný brdo, tak jako obyčejnou ledku ať připojíš jakoukoliv, skoro vždycky jede. P.S. Nejlepší je napojit zelenou ledku na 12V - je zelená => oranžová => červená => černá (vzpomínka na mladé léta) Jinak se také chystám na změnu, už mám měsíc objednané v GME LEDky a pořád nepřišly. Chystám se totiž experimentovat a udělat podsvícení oranžové - mám béžový interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 2DKx : To muze vypadat zajimave. Jinak z GME mi to prislo taky asi az za mesic - psal jsem jim 3x maila. Preferujou, resp. by mely online objednavky ale realita je jina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Tak to asi vzdávám a musím najít někoho kdo mi to udělá neboť já su antitalent na tyto věci. ale dík Autor tím chtěl říci, že ledky co svítí více omezíš regulací intenzity podvícení, co máš vedle spínání světel Jinak ty SMDčka budou dle mě +- na stejný brdo, tak jako obyčejnou ledku ať připojíš jakoukoliv, skoro vždycky jede. P.S. Nejlepší je napojit zelenou ledku na 12V - je zelená => oranžová => červená => černá (vzpomínka na mladé léta) Jinak se také chystám na změnu, už mám měsíc objednané v GME LEDky a pořád nepřišly. Chystám se totiž experimentovat a udělat podsvícení oranžové - mám béžový interiér. Oranzovy tu uz bylo, pokud mas na mysli takoveto, je to des... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...e=post&id=27387 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Tak to asi vzdávám a musím najít někoho kdo mi to udělá neboť já su antitalent na tyto věci. ale dík Autor tím chtěl říci, že ledky co svítí více omezíš regulací intenzity podvícení, co máš vedle spínání světel Jinak ty SMDčka budou dle mě +- na stejný brdo, tak jako obyčejnou ledku ať připojíš jakoukoliv, skoro vždycky jede. P.S. Nejlepší je napojit zelenou ledku na 12V - je zelená => oranžová => červená => černá (vzpomínka na mladé léta) Jinak se také chystám na změnu, už mám měsíc objednané v GME LEDky a pořád nepřišly. Chystám se totiž experimentovat a udělat podsvícení oranžové - mám béžový interiér. Oranzovy tu uz bylo, pokud mas na mysli takoveto, je to des... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...e=post&id=27387 Tak s tou modrou to vypadá teda děsně, ale jinak to není zas tak špatný. Mě jde hlavně o ty čudlíky a climatronic, tacháče chci předělávat úplně, tzn. že to zmrvím a budu vděčný za zelenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Oranzovou nafotime, esli je zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Oranzovou nafotime, esli je zajem JJ, určitě mě to zajímá. Já stejně v noci moc nejezdím, jde hlavně o ten nádech přes den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Tak to asi vzdávám a musím najít někoho kdo mi to udělá neboť já su antitalent na tyto věci. ale dík Autor tím chtěl říci, že ledky co svítí více omezíš regulací intenzity podvícení, co máš vedle spínání světel Jinak ty SMDčka budou dle mě +- na stejný brdo, tak jako obyčejnou ledku ať připojíš jakoukoliv, skoro vždycky jede. P.S. Nejlepší je napojit zelenou ledku na 12V - je zelená => oranžová => červená => černá (vzpomínka na mladé léta) Jinak se také chystám na změnu, už mám měsíc objednané v GME LEDky a pořád nepřišly. Chystám se totiž experimentovat a udělat podsvícení oranžové - mám béžový interiér. Oranzovy tu uz bylo, pokud mas na mysli takoveto, je to des... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...e=post&id=27387 Tak s tou modrou to vypadá teda děsně, ale jinak to není zas tak špatný. Mě jde hlavně o ty čudlíky a climatronic, tacháče chci předělávat úplně, tzn. že to zmrvím a budu vděčný za zelenou. Chyba ta oranžová není oranžová ale klasika červená-jak jsem již několikrát napsal bylo to hodně zle nafoceno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Tak to asi vzdávám a musím najít někoho kdo mi to udělá neboť já su antitalent na tyto věci. ale dík Autor tím chtěl říci, že ledky co svítí více omezíš regulací intenzity podvícení, co máš vedle spínání světel Jinak ty SMDčka budou dle mě +- na stejný brdo, tak jako obyčejnou ledku ať připojíš jakoukoliv, skoro vždycky jede. P.S. Nejlepší je napojit zelenou ledku na 12V - je zelená => oranžová => červená => černá (vzpomínka na mladé léta) Jinak se také chystám na změnu, už mám měsíc objednané v GME LEDky a pořád nepřišly. Chystám se totiž experimentovat a udělat podsvícení oranžové - mám béžový interiér. Oranzovy tu uz bylo, pokud mas na mysli takoveto, je to des... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...e=post&id=27387 Pro upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Ale dnes už je to zase jinak --Původně bylyv palivo.a teploměru modré a červené SMD a dnes jsou modré a bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jEŠTĚ JEDNO FOTO ALE JE TO FOCENÉ TELEFONEM mike, na fotke vidim že maš inverzne displaye??????? ako to?:-) alebo zle vidim?:-)) chcel by som take hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jEŠTĚ JEDNO FOTO ALE JE TO FOCENÉ TELEFONEM mike, na fotke vidim že maš inverzne displaye??????? ako to?:-) alebo zle vidim?:-)) chcel by som take hehe Jsou original-nebo tak jsem je měl když jsem auto koupil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Udělal jsem si podsvícení, ale jaksi jsem zapoměl odpojit pojistku a ted mi svítí ta proklatá kontrolka airbagu nenašel by se někdo z Kladenska, Rakovnicka, Berounska nebo aspon z Prahy kdo by to za kilčo smáznul z ŘJ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 profor: Inverzni displeje meli prvni Octavie z vyroby. Do kdy nedokazu rict, ale myslim ze jen velmi kratce (cca rok, mozna dva.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 nevím co jsi čekal, jestli nemáš zkušenosti s SMD tak nevím proč se do toho pouštíš a seš nasr.... . 1206 jde bez větších problémů pájet, kdyby sis stěžoval na 0805 co je v Sympfony tak to pochopím ale tak ? Omlouvám se za tu nasr.... ale již se mi stalo, že jsem věřil podobným "odborníkům" v jedné diskuzi a nakoupil nějaké díly a pak zjistil že je můžu rovnou vyhodit, ale LEdky už tam v pohodě svítí P.S. Ale ruce se mi klepali u těch prvních jako při zemětřesení Chci se zeptat čím se nahrazují LEDky co podsvětlují displej rádia ? Jsou tam jakési úhlové vypadají jako PLCC, ale s vývody na jedné straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 nevím co jsi čekal, jestli nemáš zkušenosti s SMD tak nevím proč se do toho pouštíš a seš nasr.... . 1206 jde bez větších problémů pájet, kdyby sis stěžoval na 0805 co je v Sympfony tak to pochopím ale tak ? Omlouvám se za tu nasr.... ale již se mi stalo, že jsem věřil podobným "odborníkům" v jedné diskuzi a nakoupil nějaké díly a pak zjistil že je můžu rovnou vyhodit, ale LEdky už tam v pohodě svítí P.S. Ale ruce se mi klepali u těch prvních jako při zemětřesení Chci se zeptat čím se nahrazují LEDky co podsvětlují displej rádia ? Jsou tam jakési úhlové vypadají jako PLCC, ale s vývody na jedné straně. Podsvit u Symphohy- jsou tam 0805 a u displeje jestli se nepletu jsou 6x 1206. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Nema nekdo z vas udelane podsviceni pouze budiku napr. bile a nechane ovladace do zelena s foteckou? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 29. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 to asi nebude nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.