DKx Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Chlapi, jakým způsobem šetrně vyndám spínač vyhřívání zadního okna a spínač pro otevírání dvířek od nádrže? Šetrně ho vyrveš Já ho páčím šroubovákem oproti tomu plastu pod rámečkem, jde to hladko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Chlapi, jakým způsobem šetrně vyndám spínač vyhřívání zadního okna a spínač pro otevírání dvířek od nádrže? Šetrně ho vyrveš Já ho páčím šroubovákem oproti tomu plastu pod rámečkem, jde to hladko. Slovo "páčit" zní optimisticky Každopádně to prubnu a dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Chlapi, jakým způsobem šetrně vyndám spínač vyhřívání zadního okna a spínač pro otevírání dvířek od nádrže? Šetrně ho vyrveš Já ho páčím šroubovákem oproti tomu plastu pod rámečkem, jde to hladko. Slovo "páčit" zní optimisticky Každopádně to prubnu a dík jasne sundas ramecek a potom to vypacis jinak to nejde po stranach ma takove plysky ktere to drzi to se podda neboj jde to dobre dokonce dneska jsem to vyndal rukou prestala mi svytit dioda ve vyhrevu okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 jen pro inspiraci mám to podobné.... ne vsechno naflíkat bud do red/blue... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 pekne tu poslednu diodu oddeliš na hranici kde ma už byť červené a od displeja a máš to paradne.odkial si? idem bud tyžden do čiech tak keby si bol niekde pobliž kadial pojdem mohol by som zaskočiť:-) Tak hotovo. Výsledek je celkem slušnej. Dal jsem tu poslední diodu červenou a je po problému Ještě by to chtělo nějak odstínit tu modrou výše, máš tu sedmičku úplně fialovou, červená by byla lepší. Tak dneska konečně došlo na odstínění červené diody. Lepší už to nebude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Okavango! Matroš je doma. O víkendu na to vletím. No nevím jak se vypořádám s těma 1206-kama a mým Parkinsonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ještě foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 http://interiertuning.wz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Kluci ktere piny jsou na budikach podsviceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Takze jsem temer dokoncil zmenu podsviceni uz mi chybi dodelat jen ventilaci a upravit vyhrev sedacek (mam tam pouze ledku a znali vedi jaky je vysledek). Kazdopadne nedoporucuji delat vse tak jako ja domodra protoze smd diody a klasiky 3mm maji naprosto jinou svitivost a hodne jsem se natrapil s vymenou odporu u ledek protoze nestaci jenom snizit napeti jednim odporem na zacatku vetve. Po takoveto vymene zustali svitit na ovl oken u ridice jen tri ledky takze jsem menil skoro vsechny odpory ale myslim ze se mi to povedlo docela dobre. PS: budiky mam od newmana Vysledek zde: Tady nedokonalost osvetleni vyhrevu ale to vylepsim. Zde fotka pro predstavu jaky je rozdil mezi svitivosti puvodniho podsviceni a 3mm bez upravy odporu. Editováno: 12. Listopad 2006, autor: WolwZz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 a co horni stupnice, takhle je to trochu divny a ty prosvitajici polepy - rozhodne to neni salek me kavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 a co horni stupnice, takhle je to trochu divny a ty prosvitajici polepy - rozhodne to neni salek me kavy To ze prosvitaji budiky tachometru a otackomeru me ani tak moc nestve je to slaboucka zare i kdyz je bohuzel s tim nic nenadelam, ale u teplomeru a palivomeru to bylo znat hodne a tak jsem dneska vystrihnul ze stareho palivomer a vymenil jeste to a uz je to ok. Akorat premyslim jak ted udelat aby stupnice a rucicky u toho byli jinou barvou budu to muset nejak oddelit uz to nekdo delal nas starych budicich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 presne tie horne stupnice oddel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 nemaš foto toho plošaku a tej bielej podložky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Staci ubrat svit,regulaci .Jinak se divam ze jsi ty rucicky taky netrefil na nulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) 2profor : co presne myslis? Na 4te strance daval VASA fotky 2octavka19tdi: jj netrefil ted uz to snad mam ale ok snazil jsem se podruhe Editováno: 12. Listopad 2006, autor: WolwZz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 problem je ten u starych budiku ze tam jsou 4diody dohromady neni to tam udelane tak aby to slo oddelit. ale nejak to prenastavim ale jak se znam tak az tak na jare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ahoj.Přesně jak jsem se dočetl-vím z vlastní zkušenosti že ta modrý ce so používá ve VW tak je jiná než co koupíte normálně v obchodě.SMD možná ale ty obyč 3mm jsou jiné-mají modrozelenou barvu a originál VW je modrofialová. Pokud máte zájem jsem tak jsem ochotný vám poslat diody o průměru 3mm který mají přesný odstím jako VW a také mají stejnou svítivost jako ty zelené co jsou v Octávce I například ve spínači světel nevo ovládání okýnek u řidiče ve dveřích. Pokud máte někdo zájem-nedají se sehnat.Jinak 40Kč za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tak jiz mam take zrealizovano, nic noveho, klasika ala AUDI+podsvetleni otvirani dveri - foto jeste nemam, bylo svetlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Muze mi nekdo vysvetlit, jakym zpusobem muze byt udelane to 2-barevne topeni, je tam jen jedna zarovicka a ze by tam byl tazeny jeste proud a ledka? Divne. Strasne se mi to libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 1. pristrojovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 2. Podsvetleni otevirani (na fotce spatne videt) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 To radio je symfony ? vypadá jak kdyby mělo negativní displei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 to neni symphony na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Muze mi nekdo vysvetlit, jakym zpusobem muze byt udelane to 2-barevne topeni, je tam jen jedna zarovicka a ze by tam byl tazeny jeste proud a ledka? Divne. Strasne se mi to libi... Teda já nevím, mám Climatronic, ale dle mě to je jen barevná folie, ne ? Jako u otáčkoměru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.