Duben 10, 200718 r Zdarec páni,prikladám foto čerstvej prerábky mojej octi. Kto by mal záujem o niečo podobné, tak nieje broblém sa ozvať.
Duben 14, 200718 r ak by mal niekto zaujem o podsvietenie pristrojovke z vychodu SR tak sa ozvite kontakt na www.morituning.sk alebo 0910 521 787
Duben 17, 200718 r Chalani zdravím. Ak chcete prerábky palubiek, skúste pozrieť toto: http://profor.skdev.sk/ Veľmi šikovný chalan. Maximálna spokojnosť s jeho prácou. Skúste, isto sa s ním dohodnete.
Duben 18, 200718 r ahoj, chci taky predelat podsvetleni budiku na moji octavce a chci se zeptat jestli zalezi poze na velikosti diod nebo se mam ridit i podle podle vlnové delky, svítivosti nebo napětí v propustném směru . Nebo je to uplne jedno jenkdyz to bude mit velikost 1206 ? popripade poslete link odkud bych si je mel objednat dik nasel jsem tohle je to ono ? http://www.esoucastky.cz/smdled-modra-30mc...0-1206+dp80535/ Upraveno Duben 18, 200718 r od ZAMEK
Duben 25, 200718 r Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je nekdo kdo by mne predelal podsviceni interiru na cervenou s modrou v okoli Brna?? Samozrejme praci zaplatim. Diky cau
Duben 25, 200718 r Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je nekdo kdo by mne predelal podsviceni interiru na cervenou s modrou v okoli Brna?? Samozrejme praci zaplatim. Diky cau Ja som z okolia Hodonína, je to pre teba daleko?
Duben 29, 200718 r Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je nekdo kdo by mne predelal podsviceni interiru na cervenou s modrou v okoli Brna?? Samozrejme praci zaplatim. Diky cau lukkkas123 ja sem tam jazdim za brachom do brna uz som par aut prerabal na perkovisku v brne ak mas zaujem na mojej stranke je blizsie info www.morituning.sk
Duben 30, 200718 r Kdyby tak byla taková nějaká akce někde v Olomouci, hned bych si to nechal do modra...
Květen 2, 200718 r cau zacal sem predelavat taky do modra z puvodni cervene , nestalo se vam ze ty modre svitili proste strasne malo ? Me se to stalo a bylo me receno ze ty modre svítí na plno mezi 3,2 - 3,6 V a cervene pri 1,4 - 1,6 V tudíz ty modre nebyli skoro ani vidět. Ja jsem to vyresil preklenutím původního odporu který mel 8000 ohm za 800 ohm a nameril sem na diode 2,9 V . Řešil tohle ještě někdo a jak ?
Květen 2, 200718 r cau zacal sem predelavat taky do modra z puvodni cervene , nestalo se vam ze ty modre svitili proste strasne malo ? Me se to stalo a bylo me receno ze ty modre svítí na plno mezi 3,2 - 3,6 V a cervene pri 1,4 - 1,6 V tudíz ty modre nebyli skoro ani vidět. Ja jsem to vyresil preklenutím původního odporu který mel 8000 ohm za 800 ohm a nameril sem na diode 2,9 V .Řešil tohle ještě někdo a jak ? Predelaval jsem do modra vsechno a nerekl bych, ze u budiku by svitili modre diody nejak mene. U ovladace stahovani oken mozna nesviti az tak vyrazne, ale budiky sviti pekne. Upraveno Květen 2, 200718 r od Bluefrog
Květen 3, 200718 r Zdravím všetkých. Mám jednu otázku. Prerábal niekto MAXI DOT na modro ? Je to možné ?
Květen 21, 200718 r cafte chcem dorobit to osvetlenie. to je mi jasne ze treba to napojit na ovladanie okien len keby mi este niekto napisal presne na ktory kablik... dakujem. m
Květen 21, 200718 r caftechcem dorobit to osvetlenie. to je mi jasne ze treba to napojit na ovladanie okien len keby mi este niekto napisal presne na ktory kablik... dakujem. m Podivej se http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/PodsviceniKlik.htm
Květen 22, 200718 r caftechcem dorobit to osvetlenie. to je mi jasne ze treba to napojit na ovladanie okien len keby mi este niekto napisal presne na ktory kablik... dakujem. m Podivej se http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/PodsviceniKlik.htm diky
Červen 9, 200718 r ahoj, ahoj pls ktera je to pojistka pro odpojeni palubky? Nasel jsem ze by to melo byt č.11 ,ale zadnou tam nevidim .nebylo by pls foto? viz: pls oznacte to kdyz uz ne foto? http://www.skodaoctavia.cz/opravy/pojistky.htm diky Upraveno Červen 22, 200718 r od vigel
Červenec 15, 200718 r A je tady někdo kdo to dělá na objednávku?Vse samozřejmě zaplatím.Pouze morava Odkať seš presneji? Já sem kousek od Hodonína.
Červenec 31, 200718 r Zdarec lidičky, mám O1 12/98 okna v el., bez klimatizece, vše červeně podsvícené a chtěl bych zelené podsvícení, takže pokud by někdo chtěl výmenu.........
Srpen 4, 200718 r Cau, ja sem si podsvitil octavu (97) veskery vypinace modře a je to bomba jeste planuju budiky ale moc se mi do toho nechce kuchat. Ale určitě modrá lepší než červená nebo zelená, červená byla hnus. Bílá by mohla být taky zajimava.
Srpen 5, 200718 r Cau, ja sem si podsvitil octavu (97) veskery vypinace modře a je to bomba jeste planuju budiky ale moc se mi do toho nechce kuchat. Ale určitě modrá lepší než červená nebo zelená, červená byla hnus. Bílá by mohla být taky zajimava. Jak pises, modra je modra
Srpen 9, 200718 r Dobry den zajma me kdo dela to podsviceni kolem brna a co to bude stat zde pro kamarady z octavia clubu kdyztak piste SZ diky chlapy liby se mi modro cervena
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.