sakin Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Zdarec páni,prikladám foto čerstvej prerábky mojej octi. Kto by mal záujem o niečo podobné, tak nieje broblém sa ozvať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ešte jedno foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 a ešte jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 ak by mal niekto zaujem o podsvietenie pristrojovke z vychodu SR tak sa ozvite kontakt na www.morituning.sk alebo 0910 521 787 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Chalani zdravím. Ak chcete prerábky palubiek, skúste pozrieť toto: http://profor.skdev.sk/ Veľmi šikovný chalan. Maximálna spokojnosť s jeho prácou. Skúste, isto sa s ním dohodnete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) ahoj, chci taky predelat podsvetleni budiku na moji octavce a chci se zeptat jestli zalezi poze na velikosti diod nebo se mam ridit i podle podle vlnové delky, svítivosti nebo napětí v propustném směru . Nebo je to uplne jedno jenkdyz to bude mit velikost 1206 ? popripade poslete link odkud bych si je mel objednat dik nasel jsem tohle je to ono ? http://www.esoucastky.cz/smdled-modra-30mc...0-1206+dp80535/ Editováno: 18. Duben 2007, autor: ZAMEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je nekdo kdo by mne predelal podsviceni interiru na cervenou s modrou v okoli Brna?? Samozrejme praci zaplatim. Diky cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je nekdo kdo by mne predelal podsviceni interiru na cervenou s modrou v okoli Brna?? Samozrejme praci zaplatim. Diky cau Ja som z okolia Hodonína, je to pre teba daleko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli je nekdo kdo by mne predelal podsviceni interiru na cervenou s modrou v okoli Brna?? Samozrejme praci zaplatim. Diky cau lukkkas123 ja sem tam jazdim za brachom do brna uz som par aut prerabal na perkovisku v brne ak mas zaujem na mojej stranke je blizsie info www.morituning.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Kdyby tak byla taková nějaká akce někde v Olomouci, hned bych si to nechal do modra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 cau zacal sem predelavat taky do modra z puvodni cervene , nestalo se vam ze ty modre svitili proste strasne malo ? Me se to stalo a bylo me receno ze ty modre svítí na plno mezi 3,2 - 3,6 V a cervene pri 1,4 - 1,6 V tudíz ty modre nebyli skoro ani vidět. Ja jsem to vyresil preklenutím původního odporu který mel 8000 ohm za 800 ohm a nameril sem na diode 2,9 V . Řešil tohle ještě někdo a jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 (editace) cau zacal sem predelavat taky do modra z puvodni cervene , nestalo se vam ze ty modre svitili proste strasne malo ? Me se to stalo a bylo me receno ze ty modre svítí na plno mezi 3,2 - 3,6 V a cervene pri 1,4 - 1,6 V tudíz ty modre nebyli skoro ani vidět. Ja jsem to vyresil preklenutím původního odporu který mel 8000 ohm za 800 ohm a nameril sem na diode 2,9 V .Řešil tohle ještě někdo a jak ? Predelaval jsem do modra vsechno a nerekl bych, ze u budiku by svitili modre diody nejak mene. U ovladace stahovani oken mozna nesviti az tak vyrazne, ale budiky sviti pekne. Editováno: 2. Květen 2007, autor: Bluefrog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octan Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Zdravím všetkých. Mám jednu otázku. Prerábal niekto MAXI DOT na modro ? Je to možné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 cafte chcem dorobit to osvetlenie. to je mi jasne ze treba to napojit na ovladanie okien len keby mi este niekto napisal presne na ktory kablik... dakujem. m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 caftechcem dorobit to osvetlenie. to je mi jasne ze treba to napojit na ovladanie okien len keby mi este niekto napisal presne na ktory kablik... dakujem. m Podivej se http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/PodsviceniKlik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 caftechcem dorobit to osvetlenie. to je mi jasne ze treba to napojit na ovladanie okien len keby mi este niekto napisal presne na ktory kablik... dakujem. m Podivej se http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/PodsviceniKlik.htm diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vigel Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 (editace) ahoj, ahoj pls ktera je to pojistka pro odpojeni palubky? Nasel jsem ze by to melo byt č.11 ,ale zadnou tam nevidim .nebylo by pls foto? viz: pls oznacte to kdyz uz ne foto? http://www.skodaoctavia.cz/opravy/pojistky.htm diky Editováno: 22. Červen 2007, autor: vigel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 http://www.interiertuning.wz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 A je tady někdo kdo to dělá na objednávku?Vse samozřejmě zaplatím.Pouze morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 A je tady někdo kdo to dělá na objednávku?Vse samozřejmě zaplatím.Pouze morava Odkať seš presneji? Já sem kousek od Hodonína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 změny podsvícení Brno - venkov info na: http://www.gtech.czweb.org/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernas Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Zdarec lidičky, mám O1 12/98 okna v el., bez klimatizece, vše červeně podsvícené a chtěl bych zelené podsvícení, takže pokud by někdo chtěl výmenu......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radan Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Cau, ja sem si podsvitil octavu (97) veskery vypinace modře a je to bomba jeste planuju budiky ale moc se mi do toho nechce kuchat. Ale určitě modrá lepší než červená nebo zelená, červená byla hnus. Bílá by mohla být taky zajimava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Cau, ja sem si podsvitil octavu (97) veskery vypinace modře a je to bomba jeste planuju budiky ale moc se mi do toho nechce kuchat. Ale určitě modrá lepší než červená nebo zelená, červená byla hnus. Bílá by mohla být taky zajimava. Jak pises, modra je modra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Dobry den zajma me kdo dela to podsviceni kolem brna a co to bude stat zde pro kamarady z octavia clubu kdyztak piste SZ diky chlapy liby se mi modro cervena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.