Vaša Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Taky gratulace, jinak jak jsem ti psal červená mi zrovna nelahodí. Buď bílá a nebo nic (bohužel jsem si už vyskoušel že to nejde) Regulátor podsvětlení celkem pohoda, ale výhřev sedadel to byl můj vrchol. (Dával jsem 3 SMD k sobě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Taky gratulace, jinak jak jsem ti psal červená mi zrovna nelahodí. Buď bílá a nebo nic (bohužel jsem si už vyskoušel že to nejde)Regulátor podsvětlení celkem pohoda, ale výhřev sedadel to byl můj vrchol. (Dával jsem 3 SMD k sobě). souhlas sedadla ojeb nerad je dělám ale jak už jsme to řešili jdeto...... maxidoot to je také pochoutka možná ten červený je lepší než žlutý....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Je spousta šikovnejch lidiček kteří to opravdu umí ... jenom si vybrat Přidávám své pekny...a co takhle to vyfotit trochu ve tme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Taky gratulace, jinak jak jsem ti psal červená mi zrovna nelahodí. Buď bílá a nebo nic (bohužel jsem si už vyskoušel že to nejde)Regulátor podsvětlení celkem pohoda, ale výhřev sedadel to byl můj vrchol. (Dával jsem 3 SMD k sobě). Hmmm, tak to já jsem to vyřešil změnou šprcky na žárovce co tam byla zelené barvy za šprcku červené barvy :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Poradte mě prosím s těma polepama od Newmana.Mám starý budíky (červ.podsvícení),chtěl bych tam dát dekor těch novějších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Poradte mě prosím s těma polepama od Newmana.Mám starý budíky (červ.podsvícení),chtěl bych tam dát dekor těch novějších. napiš přímo newmanovi oni Ti poradí jinak chce za to 900 , ale je pravdou,že to má kvalitně provedený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Díky chlape zavolám, myslel jsem jestli už to někdo nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Díky chlape zavolám, myslel jsem jestli už to někdo nedával chystám se na to taky,ale musel sem to nechat na později, bo teď mám kapku důležitější problémky k řešení. Ale už mám vybráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Vybráno už mám též. Každopádně díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Vybráno už mám též. Každopádně díky za info není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Je spousta šikovnejch lidiček kteří to opravdu umí ... jenom si vybrat Přidávám své pekny...a co takhle to vyfotit trochu ve tme To je foceny v naprosty tme ale, akorat parkovacky zpredu, zavrena garaz... Ale fotil jsem to na ISO 1600 a cas 0.1sec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2005 Je spousta šikovnejch lidiček kteří to opravdu umí ... jenom si vybrat Přidávám své pekny...a co takhle to vyfotit trochu ve tme To je foceny v naprosty tme ale, akorat parkovacky zpredu, zavrena garaz... Ale fotil jsem to na ISO 1600 a cas 0.1sec :-) njn Tobě se to taky fotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kartmen Vloženo 2. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2005 Plc, jak se dají znovuosvětlit ovladače topení. Mám Octávku 1.9 TDi 2000 teprve týden, tak nevím jak na to. Nechce se mi vyndavat celá středová konzole. Určitě to jde líp. Díkec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2005 Jestli ti praskla žárovka v ovladači topení tak mrkni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1647 A příště hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kartmen Vloženo 2. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2005 Fakt dík. Hned po rachotě na to vlítnu. Jak jsem psal, jsem čerstvej Octavák a tady jsem prvně, tak se nezlob já se polepším, až tu budu déle. Ještě jednou díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 2. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2005 Je spousta šikovnejch lidiček kteří to opravdu umí ... jenom si vybrat Přidávám své pekny...a co takhle to vyfotit trochu ve tme To je foceny v naprosty tme ale, akorat parkovacky zpredu, zavrena garaz... Ale fotil jsem to na ISO 1600 a cas 0.1sec :-) to bylo na Butche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2005 Martin RS: Za kolik děláte tu změnu podsvícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 3. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2005 Je spousta šikovnejch lidiček kteří to opravdu umí ... jenom si vybrat Přidávám své pekny...a co takhle to vyfotit trochu ve tme To je foceny v naprosty tme ale, akorat parkovacky zpredu, zavrena garaz... Ale fotil jsem to na ISO 1600 a cas 0.1sec :-) to bylo na Butche taky jsem si myslel že je to na mě dneska dám foto v černočerné tmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 (editace) Je spousta šikovnejch lidiček kteří to opravdu umí ... jenom si vybrat Přidávám své pekny...a co takhle to vyfotit trochu ve tme slíbené foto ve tmě Editováno: 4. Listopad 2005, autor: Butch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 Je spousta šikovnejch lidiček kteří to opravdu umí ... jenom si vybrat Přidávám své pekny...a co takhle to vyfotit trochu ve tme slíbené foto ve tmě pokračování 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 pekny Butchi, Sportakovi se to taky libi jen dotaz, ty mas asi nejaky dobry vejskace, ze mas stazeny vejsky na minimum a basy naplno ))) nebo spis mas basaky na hovno ))) ale ta bila je fakt cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 4. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2005 pekny Butchi, Sportakovi se to taky libi jen dotaz, ty mas asi nejaky dobry vejskace, ze mas stazeny vejsky na minimum a basy naplno ))) nebo spis mas basaky na hovno ))) ale ta bila je fakt cool díky vím o tom a jsem taky spokojenej ne na rádiu byl ten demo mód !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2005 Butch: Pěkný Jé ty máš stejný autoradio CDX F5550? že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 8. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2005 Butch: Pěkný Jé ty máš stejný autoradio CDX F5550? že ne sony R3300 to je....aha demo mod, to sem si nevsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nio. Vloženo 9. Listopad 2005 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2005 (editace) Chtel bych se zeptat, jak mam udelat abych mel podsvicene cervene ty male rucicky na teplotu a palivo a jake mam pouzit ledky?Je to ma Octavii rv98/MR99. A co odpory ty se nedavaji kdyz budu menit ty diody v ovladcich? A nakonec bych sse optat jak se dala zmena podsviceni na koleckach topeni?Je tam preci jedna zarovka ktera sviti na zeleny plast a tim je to zelene ale jak to udelat abych tam dostal modre diody, mate to nekdo predelane? Diky Nio Editováno: 9. Listopad 2005, autor: Nio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.