Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Resilo se to tu Xkrat. Je to dany foliema co jsou v maxidotu, max se nekomu povedlo to udelat do takovy modry barvy, ale nic hezkyho to nebylo.

konkretne se to treba resilo tady

Editováno: , autor: Pitrs2
Vloženo

Lukas: ano vim o tom, ale technologie maxidotu je v Octavii I/Superbu I stejna. Je to stejny displej. Zmenit barvu na jinou nez na cervenou/zlutou nejde, staci si procist to tema. Respektive jde to na tu svetle modrou, ale to moc neberu jako uspech. Zmenit to treba na cerno-bilou jako to ma Octavia II zkratka nejde, leda vymenit cely displej.

Vloženo

Jestli ti nesvítí, tak jsi asi někde otočil ledku. Koukám, že jsi použil pouzdra PLCC2, zkoušel jsem je taky, ale svítilo to moc a v noci to oslňovalo a měnil jsem je za jiný.

Vloženo (editace)

sviti to super a v noci si je stahnu a je to dobry ,diody sem kontroloval prehozene nejsou ,kolega mi poslal foto budiku tak podle toho jsou dobre zapojene http://2i.cz/08001c36e5

EDIT"

tak sem celej den na tom delal a fakt byly otocene ,je to divny ale asi na kazde budiky sou jinak zapojene ,jeste velke rucicky zprovoznit ,a je hotovo, http://2i.cz/7d110d27f4

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Vloženo

tobe se to modre podsviceni LCDcek libi? Vzdyt to tam je jako pest na oko... Kdyz bilo-aranzovy zbytek, tak i bile ci oranzove LCD :) A ja bych zkusil i to pootoceni polarizacni folie, musi to vypadat super mit tmave okoli a svitici znaky!

• o 2 týdny později...
Vloženo

mají Octavie I, které se vyráběly od roku 1996, pro podsvícení přístrojové desky a budíků LED diody nebo je mají až Octavie II? Kámoš má Octavii I z roku 1997 a plánuje změnu barvy podsvícení a chtěl by to vědět, aby tu přístrojovou desku nerozdělával zbytečně. Díky

Vloženo

kámoš má Octavii I z roku 1997, tak tam u signalizačních kontrolek asi bude mít ještě žárovky, jak psal Pitrs2, od jakého roku má přístrojová deska u Octavie I kompletně LED diody, tedy i u signalizačních kontrolek?

Vloženo

Tak dokončeno palubovka topeni atd vše v autě barva bílá + červená a je to parádní, jinak pájeno starou poctivou trafo pajkou :-D a v ovládání zrcátek použity smd5050 kvůli slabého svitu

(škoda octavia 1.9 TDI 2003)

Vloženo

když jsem sledoval fotky Octavií I, tak jsem zjistil, že tmavý displej u otáčkoměru a tachometru s červenými číslicemi měly první Octavie od roku 96 až někdy do roku 98, tak mě napadá, jestli později mohl výrobce změnit typ displeje, který byl pak stejný jako třeba u Fabie?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...