Hicsek Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Ahojte,stalo sa uz niekomu že po prerábani podsvietenia stahovania okien (spoljazdcová strana)stále svietil led?Ak áno od čoho to môže byť? Diky za odpovede O1 predface a použil som SMD 1206 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumír Šopf Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Dobrý večer, chtěl bych se optat jestli někdo nevíte proč mi ledky prosvítají i při vypnuté elektrice. Prosvítá to různě ale ne furt až na LCD u Km to svítí neustále. Jestli by jste někdo věděl,tak bych byl rád za každou radu. O1tour 2006 1.6mpi 75kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 17 Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Zdravím, mám takový problém nedávno jsem si nechal změnit podsvit budíku na bílo červené, týden vše mělo bez problémů ale po týdnu mi začali blbnout ručičky od paliva a teploty vody, nejdrive zhasly pak začali blikat a teď už nesvítí vůbec. Borec co mi to dělal mi to ještě jednou vytáhl a vše kontroloval a když to napojil na stole doma tak vše mělo bezproblému i regulátor jasu ten mi po zapojení budíku někdy jede, někdy vůbec a někdy se reguluje jen maxidot. Děkuji za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 No vzhledem k tomu ze ti blbnou jen rucicky paliva a vody, tak to bude v tom predelani ...bud spatne LED nebo nejaky studenak/svod ... regulator s budikama blbne i bez budiku? reguluje bez problemu zbytek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitnet Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Dobry den mam dotaz chci si vymenit komplet podsviceni v o1 ale vubec nevim jak co demontovat a kde a jake zarovky koupit prosim moc o rady dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Stiahni si dielenskú príručku pre O I,(niekde tu bola, prípadne na nete) a tam nájdeš návodov na demontáž skoro na všetko. Má okolo 654 Mb, ale oplatí sa do nej pozrieť. Lepšie ako niečo poolamovať. Žiarovky zistíš podľa typu aj z návodu na obsluhu a potom len do vyhľadávača a kúpiť. Mrkni aj sem: https://www.facebook.com/zmenypodsvicenivw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustChrisik Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 (editace) @danikd líbí se mi ten interiér v bílém Editováno: 2. Září 2021, autor: JustChrisik Omylem posláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustChrisik Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 @danikdahoj, měl bych zájem o koupi bílých ledek jestli stále máš, chtěl bych si vyměnit komplet čelí interiér včetně MF volantu, byla by možnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Ahoj, poslal jsem ti SZ s mailem, budeme resit pres mail ... Diky. Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheWolf_cz Vloženo 10. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2023 Kdyby někdo měl zájem ať napíše Kladno/Most Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.