Memphik Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 tak vam se prihodim moje fotky moc jich neni ale lepsi nez nic :-) http://memphik.rajce.idnes.cz/16._Skoda_Doksy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 tak ta šestá fotka..supéér jinak koukám tak nák stejný kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Memphik aspoň někdo fotil a neměl vybito jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Už budou fotky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Fotky jsem dostal v Brně, ještě je musíme zpracovat . Měli zajímavou cestu Doksy - do Německa asi 100 km za Lipsko - Brno - a nyní jsou již u mne v Praze nafotil je Toni co má bílou Felicii Pick Up a v Doksech byl hezkou stovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Tak tu jsem obdivoval:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.