Červen 6, 200619 r Kousek jak bydlím parkuje tato Fabia. Osobně se mi to moc nelíbí. Jsem opačného názoru. Moc pěkný!!! Jinak ty OZ-ka jsou krásný. Mám je objednaný, ale ve stříbrný. Nejdřív jsem o těch bílejch uvažoval, ale vzhledem k barvě mého vozu mi připadaly divně.
Červen 6, 200619 r pevely: žlutý FRS s bílýma kolama měl Klokan, ale už to snad prodal. Nevypadalo to zle a možná, že Amogh má nějakou fotku někde
Červen 6, 200619 r pevely: žlutý FRS s bílýma kolama měl Klokan, ale už to snad prodal. Nevypadalo to zle a možná, že Amogh má nějakou fotku někde Ty bláho, tak to bych chtěl vidět jak to vypadá. Amoghu rychle sem s tou fotkou jestli jí máš, please!!!!!!!!!! Díky P2M
Červen 6, 200619 r Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes...... Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného. magor si asi ty (to si zas myslim já ) jinak vim zas o jedněch speedlinech(7x15-s hoodně malim ET, lezou ven!!) Kláca
Červen 7, 200619 r Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes...... Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného. magor si asi ty (to si zas myslim já ) jinak vim zas o jedněch speedlinech(7x15-s hoodně malim ET, lezou ven!!) Kláca
Červen 7, 200619 r Hodně záleží na barvě vozu, jinak známý má bílý spidery na žlutý O1RS a vypadá to very cool. Na červený by vypadali taky dobře a na černý to také není zlé.
Červen 7, 200619 r skoda ze nemaju mensie ET Tomu nerozumím, jak nižší, mají ET 35, což je na Fabuli tak akorát.
Červen 7, 200619 r Hodně záleží na barvě vozu, jinak známý má bílý spidery na žlutý O1RS a vypadá to very cool. Na červený by vypadali taky dobře a na černý to také není zlé. Nemohl bys mi poslat foto toho auta, nebo ho dát sem. Byl bych ti vděčnej. Díky
Červen 7, 200619 r Hodně záleží na barvě vozu, jinak známý má bílý spidery na žlutý O1RS a vypadá to very cool. Na červený by vypadali taky dobře a na černý to také není zlé. Nemohl bys mi poslat foto toho auta, nebo ho dát sem. Byl bych ti vděčnej. Díky Bohužel foto nemám k dispozici :-(
Červen 7, 200619 r Autor skoda ze nemaju mensie ET Tomu nerozumím, jak nižší, mají ET 35, což je na Fabuli tak akorát. no mohli by trocha vytrcat
Červen 7, 200619 r Kousek jak bydlím parkuje tato Fabia. Osobně se mi to moc nelíbí. Tak to fakt ne..
Červen 8, 200619 r skoda ze nemaju mensie ET Tomu nerozumím, jak nižší, mají ET 35, což je na Fabuli tak akorát. ee, je to moc velký!!
Červen 15, 200619 r Lakoval tu někdo kola do nějaké barvy, popřípadě dvou barev, třeba z venku stříbrné, vntřky černé? jak na to?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.