Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau panove. Reším problem s ukazatelem hladiny oleje(oranžová). Tak cca 3x až 4x tydně mi zustane svitit oranžová kontrolka HLADINY OLEJE a to neopodstatnene !! No co jsem tak zhruba vyčetl je,že je zoxidovany snimač na otvíraní kapoty?! Je fakt že když mi to začlo delat, tak jsem vždy vyplašeně vždy vytahoval merku oleje,ktera byla v poho. No a když jsem zase vlezl do auta tak kontrolka zhasla. Tak ted uz jenom otevru a zavru haupnu a je to ok lol Co stim??? Mate nekdo zkusenost?? :help: Dik....

Zdravim,

pokud tu kapotu otevres a zavres, tak by mela kontrolka zhasnout na cca 100 km a pote se opet rozsviti. Tak jest napsano v manualu vozidla. Sam jsem nad tim jednou dumal. Co se tyce te hladiny, me uz to hlasilo, kdyz jsem tam mel neco pod pulkou, dolil jsem cca 0.5 litru a byl pokoj. Za 3000 km jsem menil cely olej ale do te doby se kontrolka uy nerozinala.

Můžeš mít vadnej senzor stavu oleje.To chce napíchnout.

Můžeš mít vadnej senzor stavu oleje.To chce napíchnout.

Nevím jaký máš motor. Jestli se jedná o TDI, 77 Kw PD, tak je to normální, že po určité době od poslední výměně oleje doleješ olej. Je to vlastně i popisované v manuálu. PDička motory jsou tak stavěné.

• Autor

Nevím jaký máš motor. Jestli se jedná o TDI, 77 Kw PD, tak je to normální, že po určité době od poslední výměně oleje doleješ olej. Je to vlastně i popisované v manuálu. PDička motory jsou tak stavěné.

Ano mam 77Kw PD a hladina mi ukazuje sice ve štrafovanem ale ne u prostřed,spiš v te nižsí části. Tak tedy tam zkusím cmrndnout trocha oleja a uvydim ;) Dik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.