Mr.Future Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Zdravím vás, mám prosbu a problém. Sedím v Krkonoších a musím se dostat do Brna a nevím jestli mám. Na levé straně motoru, při pohledu zepředu, se mi začalo ozývat cvakání. Cvakání je stejně s otáčkami; ale nekončí jak se tu často řeší při zahřátí motoru, ale naopak začíná po zahřátí. Jak jsem zjistil tak stačí při zastavení s autem "zakývat" a cvakán postupně zmizí... Je možné že by se měnila konzistence oleje a někde něco nemazala? Jsem těsně před výměnou... Žádná kontrolka nikde nesvítí, ale před cca týdnem se mi na 5 sekund rozsvítila - jezdil jsem týden po hoodně kopcovitých a šíleně zatáčkovitých silničkách... Nemá někdo zkušenosti? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodo06 Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Pokud jde o cvakání, můžou to být nadzvihátka ventilů, tzv. hydroštely. Jsou zanešené, opotřebované, nebo máš prostě špatnej olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 zde podobný problém http://forum.skodahome.cz/topic/17847-skubani-motoru-14-16v-74kw/page__view__findpost__p__1403190 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matoush Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 To budou buď hydroštely,nebo v horšim případě lágry na klice,ale to pochybuju,neni to přece francouz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.