misumi Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Mám svoji fabiji 1 rs spíš na hraní,než na ježdění.Doplnil jsem si do ní snad vše co jde.Například-tempomat,maxidot,stahování oken dálkou,samozatmavovací zrcátko,USB flasch pro origo rádio,vedle rádia nápojový držák,trippling-gbs,chip 165ps ATD.A ted k otázce.Nad rádiem jsou 4 tlačítka 1.výhřev zad.okna. 2.ESP. 3.kontrolka erbek off.4.prázdné.Co tam má, nebo může sídlit.To prázdné místo mi vrtá hlavou.Dík za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Je to jinak... Zleva: vyhrivani sedadla ridice 1. vyhrivani zadniho okna 2. ASR/ESP 3. nikdy nicim neobsazeno 4. kontrolka Airbag OFF vyhrivani sedadla spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 18. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Ty výhřevy sedaček jsem tam neuváděl.Samozřejmně je tam mám jako ty.Akorát mám přehozeno 3. a 4. pozici,ale je to tak již z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 To asi fakt ma byť prazdne.... pre dalšie použitie..ako to maju aj octavie 1 a 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 O1 měla všechny obsazené né? Hodilo by se tam otvírání víčka nádrže jako v Ochcávce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Leda že by jsi zvlášť vypínal ASR a ESP Pak by jsi měl obsazené všechny pozice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Jedna pozice je prostě prázdná, lze využít např. takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Hm to je zajímavé. To tam je nalepená fólie přes ten původní symbol? V octaviaII foru na to slepé tlačítko napojili otevíraní vrat od garáže. Ale také jako ivomb tam museli umístit již existující tlačítko. Ovladač od vrat je někde v autě třeba v kaslíku nebo úplně schovaný. Dokonce ten ovladač napájí z akumulátoru v autě, takže se nemusí řešit výměna baterky v ovladači. Ještě jedna věc, všichni tady tvrdí, že ty tlačítka mají svoji pozici (nedají se zaměňovat), a ty je máš úplně jinde, než jsou z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Maji svou pozici, ale dou úplně jednoduše zaměnit. Když si je vytáhneš tak pochopíš co udělat. Někdo tomu říká řezání do palubky, ale stačí tam udělat příslušnou drážku. Já mám 4 tlačítka na výhřev zadního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 To Drewie: je to upravené tlačítko z výhřevu okna, symbol přelepen fólií. Každé tlačítko má svoji danou pozici určenou kombinací drážek - aby to bylo blbuvzdorné na montáži. Ovšem úpravou (proříznutím) drážek lze polohu tlačítek měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1986 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 tak jsem to vyresil dal jsem tam nejaky rele na vystup a muzu tim spinat cokoli material vyjde na 110kč a z toho rele vyjde na 75kč tak jestli nekdo chce tak bych vam to taky udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.