SuperBone Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Zdravím, Chtěl jsem vyměnit žárovky obrysových světel v SuperB I. Servo plast kryt jsem oddělal a i nad levým světlem plast trubici, ale s žárovkou ať jsem otáčel jakkoliv do stran, tak se neuvolnily... Jak tedy odinstalovat staré a dat nové žárovky? Děkuji za stručné odpovědi SuperBone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 24. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2010 No vidím že se to tady jenom hrne radami . . . . . Servis udělal svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Tos to teda "vylepšil" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 25. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Jak to myslíš? Jako že to je strašné? Když jsou puštěné jen ty modré LED obrysové v noci, tak to je celkem hodně vidět, ale pokud dáš zapnout potkávací bílé světlo, tak ta modrá se úplně ztratí a v rohu je jenom malinka modrá tečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Modrá už není v módě. Dej tam bílou LEDku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 25. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2010 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Přesně, ta modrá vypadá hrozně pouťově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 26. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2010 pouťově JAKO policejní že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Za masku modré predátory a je z něj pirát silnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 už je kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Nevíte proč mě obrysovky LED zhasli? Nejdriv poblikavali a ted uz uplne zhasli. Je mozne ze to je zimou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Urcite nie. kup si poriadne a tie ti poblikovat urcite nebudu a nie par za 50 kacek. Ja som ich uz vyskusal. Jedna za 10-15 eura a svietia mi uz rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 http://www.bi-xenony.sk/data/photos/t10-canbus-8-smd.jpg nieco taketo a si za vodou, tiez mi nevydrzali nic moc az tieto sa osvedcili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpha Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Ahoj kluci mám dotaz k potkávačkám - svítí mi strašně málo (halogen H7). Na technický mi řekli, že to mžourá, proti ostatním autům co tam měli, že to svítí sotva polovičně. A já od toho vůbec nevidím. Napadají mne dva důvody: 1) Při pohledu na kulatou "čočku" potkávaček zvenku je mléčná a úplně matná - má to tak být, nebo má být čirá a je něčím zasviněná/zašlá????? Pokud ano, dá se to nějak vyčistit aniž by člověk rozebral půl auta?? 2) Mám tam nějaký noname žárovky od benzínky, můžou svítit naprd. Koupil jsem si nový Osramy s 50% větší svítivostí. Než je tam ale dám, chtěl jsem se tu na tohle zeptat... Alespoň kdybyste doma mrkli na ty potkávačky, jestli taky máte tu čočku mléčnou a matnou, nebo jestli to mám fakt zasviněný. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Nech znovu nachromovat parabolu. Určitě je černá spálená a světlo se nemá od čeho odrážet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 (editace) Já trochu laboroval a jak jsou stále ty mlhy a není nic videt. Tak jsem scháněl žluté žárovky a nakonec je sehnal a můžu jen doporučit. Na mlhu naprosto supr. Editováno: 2. Prosinec 2011, autor: NÉŤA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Můžu se zeptat co ti to svítí v místě blinkru na 1.fotce?Je to moc pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Předělal jsem parkovačku jako O II a dal do nich bilé led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Mam dve otazky: 1: jde vyndat, nandat xenonova vybojka jen s oddelanym servem a na druhe strane s oddelanym privodem vzduchu do airboxu? 2: je potreba potom xenony serizovat? (origo bixenony) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Jde ale zlámeš si ruce. Já jen lampu povolím a trosku nakloním a pak je měním. A servo tam nechávám. Pak je musíš seštelovat. Ale stačí si to označit a pak vše vrátit na označení a nemusíš nic štelovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 Mě se daří vyměnit výbojky tak,že oddělám jen ten plastovej kryt serva a rukou se tam dostanu.Potom žádný štelování.Práce na cca 15minut obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 ahojte do auta sa moc nevyznam a chcel by som si vymenit žiarovky v prednych svetlach ale neviem ako mam odmontovat to sacie potrubie. nevidim tam ziadne šroby a v manualy je len demontovať ale žiadny navod. možno som lama ale radšej sa opýtam skúsených. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Je to jen nacvaklé do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 takže nemusim nič odšrobovať? stači len vycvanut tu strednu trubku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.