Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

Chtěl jsem vyměnit žárovky obrysových světel v SuperB I. 

Servo plast kryt jsem oddělal a i nad levým světlem plast trubici, ale  s žárovkou ať jsem otáčel jakkoliv do stran, tak se neuvolnily...

Jak tedy odinstalovat staré a dat nové žárovky?

Děkuji za stručné odpovědi SuperBone.

post-44886-099563800 1284806197_thumb.jp

Vloženo

Jak to myslíš? Jako že to je strašné?

Když jsou puštěné jen ty modré LED obrysové v noci, tak to je celkem hodně vidět, ale pokud dáš zapnout potkávací bílé světlo, tak ta modrá se úplně ztratí a v rohu je jenom malinka modrá tečka :)

:palec2:

• o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj kluci mám dotaz k potkávačkám - svítí mi strašně málo (halogen H7). Na technický mi řekli, že to mžourá, proti ostatním autům co tam měli, že to svítí sotva polovičně. A já od toho vůbec nevidím.

Napadají mne dva důvody:

1) Při pohledu na kulatou "čočku" potkávaček zvenku je mléčná a úplně matná - má to tak být, nebo má být čirá a je něčím zasviněná/zašlá????? Pokud ano, dá se to nějak vyčistit aniž by člověk rozebral půl auta??

2) Mám tam nějaký noname žárovky od benzínky, můžou svítit naprd. Koupil jsem si nový Osramy s 50% větší svítivostí. Než je tam ale dám, chtěl jsem se tu na tohle zeptat...

Alespoň kdybyste doma mrkli na ty potkávačky, jestli taky máte tu čočku mléčnou a matnou, nebo jestli to mám fakt zasviněný.

Díky moc

Vloženo (editace)

Já trochu laboroval a jak jsou stále ty mlhy a není nic videt. Tak jsem scháněl žluté žárovky a nakonec je sehnal a můžu jen doporučit. Na mlhu naprosto supr.

post-68669-0-85355200-1322831190_thumb.j

post-68669-0-68981300-1322831225_thumb.j

post-68669-0-54507800-1322831273_thumb.j

post-68669-0-90054900-1322831323_thumb.j

Editováno: , autor: NÉŤA
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Mam dve otazky:

1: jde vyndat, nandat xenonova vybojka jen s oddelanym servem a na druhe strane s oddelanym privodem vzduchu do airboxu?

2: je potreba potom xenony serizovat?

(origo bixenony)

diky

Vloženo

Jde ale zlámeš si ruce. Já jen lampu povolím a trosku nakloním a pak je měním. A servo tam nechávám. Pak je musíš seštelovat. Ale stačí si to označit a pak vše vrátit na označení a nemusíš nic štelovat.

• o 1 rok později...
Vloženo

ahojte do auta sa moc nevyznam a chcel by som si vymenit žiarovky v prednych svetlach ale neviem ako mam odmontovat to sacie potrubie. nevidim tam ziadne šroby a v manualy je len demontovať ale žiadny navod. možno som lama ale radšej sa opýtam skúsených. dakujem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...