Přejít na obsah

Cuká 1.8 20v

Berys

Doporučené příspěvky

Pánové tak jsem konečně po třičtvrtě roce vyřešil problém s cukáním motoru při rozjezdu a při přeřazování. Neustále jsem čistil kapku a hledal falešný přisávání vzduchu ale tohle všechno bylo k ničemu. Postavil jsem si vedle své okty bratránkovo se stejným motorem a začal jsem přahazovat čidla,regulátor tlaku paliva až jsem skončil u váhy vzduchu, která nakonec byla v hajzlu i když to diagnostika nehlásila. Koupil jsem za 2500kč novou a mám konečně klid. Při rozjezdu necukne a při řazení jde hned za plynem. Tak doufám že mám na dlouhou dobu klid. Vím že je to docela častý problém a zatím sem se tady nedočetl nějakéo úspěšného konce, tak na to zkuste juknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové tak jsem konečně po třičtvrtě roce vyřešil problém s cukáním motoru při rozjezdu a při přeřazování. Neustále jsem čistil kapku a hledal falešný přisávání vzduchu ale tohle všechno bylo k ničemu. Postavil jsem si vedle své okty bratránkovo se stejným motorem a začal jsem přahazovat čidla,regulátor tlaku paliva až jsem skončil u váhy vzduchu, která nakonec byla v hajzlu i když to diagnostika nehlásila. Koupil jsem za 2500kč novou a mám konečně klid. Při rozjezdu necukne a při řazení jde hned za plynem. Tak doufám že mám na dlouhou dobu klid. Vím že je to docela častý problém a zatím sem se tady nedočetl nějakéo úspěšného konce, tak na to zkuste juknout.

Tak mně vydržela váha u 1.8 20V ani ne rok po reklamaci mi dali sice jinou ale mám podezření že to byl repas i když mi tvrdili opak tak teď uvidím jestli mi auto žere váhy vzduchu nebo nebo to vydrží.čau

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...