Orec Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Prosím,můžete mi pradit jak uložím do paměti svoje nastavení sedáku? Hledal jsem všude možně a nemůžu najít. Jedná se o el. sedačku ve skoda octavia I. LaC. Děkuju moc za rady. Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swoby Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 podržíš to číslo paměti tak to chceš uložit dokud to nepípne... musíš mít myslím zapnuté zapalování, jinak se to štekluje na tu již uložnou pozici Swoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orec Vloženo 22. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Aha,já neměl zaplé zapalovaní. Děkuji mnohokrát. Jdu vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 A uloží si to podle použitého klíčku ? Někdo tu psal, že ano... někdo se o tom nezmiňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orec Vloženo 24. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2010 Jo,to taky jde,někde je návod. Otevřeš dálkou a samo se nastaví na tebe,otevře tvoja a nastaví se na ni. Paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.