Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Obavam se, ze ani jedny. Pokud teda nechces rezat tapecaky, abys je tam dostal. Do prednich dveri Fabie pasuji bez vetsich uprav je repra s malou montazni hloubkou, tedy prakticky vsechny repra s neodymovym magnetem.

Cenove je to bohuzel trosku nekde jinde, ale co jsem slysel, tak Carpower dela slusny repro za slusnou cenu.

Jo a zkus pohledat, resilo se to tu.

Vloženo

Jak říká tappaja, pozor na montážní hloubku, která nesmí být víc jak 58mm.Od Carpower by to mohla být sestava:výškový repro CRB-32(694,-)pasuje do původních otvorů;středobas NEOKICK-165 (1909,-) a aby to bylo dobře rozděleno tak vyhybky CDX-2X(1168,-)Ceny jsou uvedeny vždy za pár.

post-22-1149878432.jpg

• o 7 let později...
Vloženo (editace)

Kluci přidám dotaz z jiného soudku. V rámci odhlučnění jsem vyetkoval díl 6Y0864667D, viz obrázek v příloze. Ani v Etce, ani na netu jsem nenašel, kam tento díl přesně patří.

Etka píše A sloupek uvnitř, 2ks - předpokládám, že vlevo+vpravo.

Ale dokáže mně někdo říct, kam se to cvakne ??

Díky,

Jíra

post-3977-0-58115500-1370892840_thumb.jp

Editováno: , autor: Jíra_82
Vloženo

No právě, tento obrázek z etky je to jediné dostupné na internetu. Celý A sloupek jsem rozebral ale nevidět na něm jakékoli otvory, které by pasovaly podle toho dílu, ale díky.

Jíra

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...