acek Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) Jasně jde protože je repráček jen na levo v B sloupku ale rozdíl je v tónu na paravo a nalevo z jednoho reproduktoru.A rozdíl mezi předníma zadníma je v hloubce tónu,zadní reproduktor je v levo v C sloupku.A rozdíl pro zadní je taktéž pouze odlišným hlubším tónem z jednoho repráčku.Už chápeš? Editováno: 2. Březen 2011, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Aha díky zítra to skusím ještě jednou, ale připadá mi právě že mi jde pouze jeden tón proto jsem si toho všimnul že se něco změnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Změnilo se to z ničeho nic nebo se na autě něco dělalo?Jinak dát na diagnostiku a na číst jednotku parkováků a podívat se zda tam není nějaká chyba.A rovnou zkusit ten test,tam je opravdu jasně slyšet rozdíl jednotlivých tónů pro každou stranu.A mělo by jít i nastavit rozdíl hlasitosti pro přední reproduktor a pro zadní to dost pomůže pro rozlišení překážky v předu a v zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Na autě se ještě nikdy nic nedělalo mám najeto 5700km. Právě že ten rozdíl byl znatelnej ale teď jde pouze jeden tón bez ohledu na levou či pravou stranu. Zítra to ještě pořádně otestuju a pak popřípadě pojedu do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Tak jsem to dnes pořádně otestoval a je prostě slyšet jen jeden tón, bez ohledu nato jestli je překážka na levo či pravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Nevim, ja jsem nikdy nezaregistroval, ze ton by se lisil podle toho, zda indikuje prekazku vlevo ci vpravo. U OII a vys je rozdil mezi prednimi a zadnimi senzory, ale vlevo/vpravo take ne a hodne bych se divil, ze by FII mela sofistikovanejsi reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 U mňa to ide len z ľavého zadného a približovanie sa indikuje zrýchlením pípaním.. až po dlhý tón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Mě taky pipká jedním tónem a trvale píská při překážce blíž než cca 30 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Ahojte no neviem ako to je u Facelifte ale zadny park asistent som si dorabal sam a mozem vam povedat ze zvuk ide ako to tu bolo spomenute z B stĺpika tam je umiestneni maly repracik a co sa tyka vypnutia tak jedine cez diagnostiku tam sa to da myslim uplne vypnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.