Octavius XVI. Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Ahoj, někde to na fóru proběhlo, ale už to nemůžu najít. Máte někdo dobrou zkušenost s extra zvýšením sv. výšky Octavie 4x4? (podložky???). Je to bezpečný vzhledem k jízdním vlastnostem, geometrii??? Ivestovat do komplet nového podvozku kvůli 2cm nehodlám díky M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 tak to ja bych teda radsi zainvestoval. pokud je to pro tebe dulezity, tak na tehle vecech by se dle me nemelo setrit. kdyz to zvednes podlozkama, uplne rozhodis puvodni vlastnosti tlumicu a pruzin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 82 Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 asi máš na mysli toto http://eshop.escape6.cz/ProductDetail.asp?...code=&prodname= když vidím tu cenu, tak volil bych variantu jak Lukáš, vyměnit celý podvozek mmj. já myslel že čtyřkolka je zvýšená, nebo se mýlím? já mám paket pro špatné cesty, jezdím s tím po polích a polních cestách a naprosto v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 díky zatim za odpovědi No je zvýšená, ale když nemám ten paket (co zmiňuješ, ten přidá mj.dalších 1,5cm) má jen "sériových" +1,5cm, a žádnou ochranu podvozku, bohužel jsem kupoval něco jako "předváděčku" a paket by byl za plnou pecku cca. 48tis. vč. práce. Takže zvažuju ty podložky + plech pod auto z paketu...Taky nejsem příznivcem nějakých podobných zásahů do origo, takže pokud by to mělo jakkoli výrazně ovlivňovat vlastnosti původních tlumičů, geometrie atd. vykašlu se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 vybodni se na to.......4*4 je snad z výroby výš nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 vybodni se na to.......4*4 je snad z výroby výš nebo ne? Heleď asi jo, vykašlu se na to, až budu chtít něco jako offroad, tak se holt s Okinou rozloučim, než jí někde dřít břicho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.