CzeP Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Dobrý den Chtěl bych od Vás zkušených radu. Mám felicii rok výroby 1997 a přestalo mi fungovat centrální zamykání. Teda když zamknu u řidiče tak se mi zamknou všechny dveře kromě pravých zadních . Nejdou zamknout ani odemknout . Kde by mohl být problém . Poradíte laikovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Na první nástřel v kabelovém svazku, co vede do těch "nemocných" dveří - zkraty nebo přelámané dráty, zoxidované kontakty v konektorech nebo svorkovnicích. Další možností je porucha přímo toho zamykacího mechanismu právě v těch dveřích. Bez demontáže aspoň některých věcí a bez měření se to asi neobejde - doporučuju ponechat to na člověku, který rozumí elektrice a centrálům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 tak, tak... nejprve průchodka svazku ve dveřích, ale Feldy spíš trpěly na motorky centrálu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzeP Vloženo 30. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Tak jak tady uz bylo řečeno necham to odborníkum... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.