DPotter Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Mám dotaz nemáte někdo zkušenosti s výměnou motoru, když bych chtěl zaměnit obyčejné TDi za TDi PD. Zkoušel jste to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 myslím že mnohem fundovanější odpovědi dostaneš zde http://dieselpower.cz/forum/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Asi to nebude ten nejlepší nápad po mechanický a elektrický stránce by to mohlo jít ale po legislativní to bude dost problém:Dej tam co tam patří a máš klid.Nebo si pořiď něco novějšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 to by me zajimalo, jake rotacni TDI mas ve Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 musím se přiznat, že po technické stránce nejsem úplně tak zdatný, takže mě klidně opravte, ale měl jsem za to, že ty klasický TDi motory ve Fábkách jsou všechny PD (Pumpe-Düse) tedy čerpadlo-tryska... ??? není to tak?? Ale klidně se nechám poučit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 jo ve fabiich byly jen TDI PD rotacni TDI byly jen v Octavii I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.