Autolednička - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Autolednička

Berry

Doporučené příspěvky

Je to něco z úplně jiného soudku. Chci si pořídit na dovolenou do auta ledničku. Tak se chci zeptat, jestli máte někdo s nějakou značkou dobrou zkušenost. A taky, jak jsou to výkonné lednice. Pro studené pití si zastavím na pumpě, ale jde mi o to, abych dovezl třeba maso na grilování a tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chladnicka je chladici box,lednicka je s peltierovym clankem - tedy aktivni chlazeni na 12V,mraznicka je kompresor.

vidim,ze tu resis presne to co ja pred nekolika lety.....

takze ve zkratce,lednicka do auta se vykonem nelisi,berou kolem 4A a pak uz zalezi na jejim obsahu,cim vetsi obsah tim vetsi teplota,to je jasny.Muj pozadavek byl aby umela 1.5L lahve a to jeste konkretne PODEBRADK*,protoze ac je to neuveritelny,existuji 2 normy na 1.5L lahve,lisi se presne o velikost zatky,tekze trebas matton* 1.5L je nizzsi o zatku nez podebradk*,no a vetsina lednicek je na normu MATTON*,tak na to pozor.Druhy problem je s uzaviranim,musi mit velmi tesny zavirani,jinak vnika moc tepla a je to spatny.Dalsi veci jako velikost a barva je na tobe.

A jak prevest trebas do chorvatsk* 10KG mrazenyho masa?no asi tak jako se prevazeji lidsky organy trebas na kseft k transplantaci,tedy v tomto pripade pouziju prave ten chladici box a ledovy kulicky,na dno kulicky,pak maso a pak kulicky,vyzkouseno na 20hod aniz by maso zacalo kdekoli povolovat.V chorvatsk* fsichni koukali jak puci a ja delal kazdej vecer grilovani.......

Timto chci take podekovat ministerstv* zdravotnictv* a rovnou se zeptam kdy se dozvi verejnost o nelegalnim kseftu s lidkymi organy?Kdyztak rovnou konkretni jmena tech panu,kteri se posledni dobou motali v TV.....

Odkaz ke komentáři

Mám Camping Gas 28l a chladí dobře. Když je venku 30°, tak uvnitř udělá 12°. Nesmíš otočit kabel, protože ti pak uvnitř udělá cca 50°. :o

Spokojenost. Ale musíš to tam nandat už studený a případně dát "posilovač" - namraženou vložku (modrou).

Odkaz ke komentáři

ještě bych možná doplnil jednu drobnost a tím nemyslím,že tu nejsou chytří a inteligentní lidé.Nicméně u mého známého vysokoškoláka se stalo to,že přijel k moři a vyndal ledničku z kufru a uvnitř bylo téměř 40C a obsah zničený.Je prý vadná a je potřeba jí reklamovat,prohlásil.Na to já zase povídám,že je potřeba reklamovat jeho mozek a ledničku nechat být,že za to nemůže.A proč?no lednička chladí asi o 20C dolu,jenže když jí zavřeš do kufru a zaházíš věcma,za chvíli bude v kufru přes 50C a minus 20C a je to.Já mám vždy ledničku,pardom obě ledničky,na zadním sedadle,druhou hned za opěradlem řidiče kam spolujezdec sahá za jízdy pro pití,no a s klimou je v kabině okolo 20C minus 20C v ledničce a je to kolem 0C.To je zatím vše.....

Zase se ozvu až budu mít potomky,to totiž budu řešit kam dám ledničky nebo děti?

Odkaz ke komentáři

joystick napsal:
ještě bych možná doplnil jednu drobnost a tím nemyslím,že tu nejsou chytří a inteligentní lidé.Nicméně u mého známého vysokoškoláka se stalo to,že přijel k moři a vyndal ledničku z kufru a uvnitř bylo téměř 40C a obsah zničený.Je prý vadná a je potřeba jí reklamovat,prohlásil.Na to já zase povídám,že je potřeba reklamovat jeho mozek a ledničku nechat být,že za to nemůže.A proč?no lednička chladí asi o 20C dolu,jenže když jí zavřeš do kufru a zaházíš věcma,za chvíli bude v kufru přes 50C a minus 20C a je to.Já mám vždy ledničku,pardom obě ledničky,na zadním sedadle,druhou hned za opěradlem řidiče kam spolujezdec sahá za jízdy pro pití,no a s klimou je v kabině okolo 20C minus 20C v ledničce a je to kolem 0C.To je zatím vše.....

Zase se ozvu až budu mít potomky,to totiž budu řešit kam dám ledničky nebo děti?

O 20° C to neuchladis...

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem tu Camping Gas 28l, jak psal DUsoft. O výkendu jedu na chatu, tak jí prubnu. Platil jsem jí 1 700 Kč. Prohlížel jsem víc druhů a fakt je potřeba dát pozor na to, jak sedí nahoře to víko, kdyby se lednice náhodou v autě pohnula. U jiných o něj stačilo zachytit a posunulo se.

Odkaz ke komentáři

Host Guest_Mira

Já jsem loni koupil Giostile na 40 l, s možností na 12 i 220 V a s teploměrem. Když jsem jel do Chorvatska, tak jsem tam měl zmřažený maso sýry, lipánky a nachlazený pití a po 11 hodinách na místě teploměr ukazoval -3 stupně a to sem jí měl v kufru, ze všech stan obloženou a pod víkem, akorát se tam vejde a je tam tak 3 cm místa, větrání má lednička ve víku a toto jde i odendat, dále je tam možnost přepínání na stálý provoz bez ochrany, nebo s ochranou baterie a to dvě polohy větší a měnší, to znamená, že když napětí baterie klesne na určitou hodnotu lednice se sama odpojí. Jinak jí měli loni v Makru v akci za 3.200,--.Kč.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...