Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Podařilo se mi ztratit oříšek k bezpečnostním šroubům na kolech. Mám tam ty kulaté s vnitřními vícehrany. Co s tím, díky za radu.

Dvě možnosti:

- buď tam s někým namlátíš ořech ve tvaru piramidy a vytočíš ten šroub a nebo odvrtat

- v lepším případě máš papíry od těch bezpečáků a tam kde jsi je koupil ti podle těch papírů seženou duplikát

Vloženo
Podařilo se mi ztratit oříšek k bezpečnostním šroubům na kolech. Mám tam ty kulaté s vnitřními vícehrany. Co s tím, díky za radu.

Jak rika Palo, kazdopadne bych ti pral spise mit ty papiry a dle cisla udelat nebo obstarat duplikat, pokud dojde az k odvrtavani a neumis to sam, stoji to ofiko nekolik stovek na jedno kolo... ;)

Vloženo

Pokud máš originál bezpečnostní, tak ti je ve ofic. Škoda servisu sundají. Doporučuji pokud máš Al. Jestli máš plechy tak tam můžeš použít výše uvedenou variantu. Přeci jen co kdyby jsi se netrefil kladivem do šroubu ale do kola :-)

Vloženo

Mému známému se stalo přesně to samé. Vyřešil to ve Škodovce. Servisní technik přišel k autu s kufříkem plným těch adaptérů a zkoušeli tak dlouho, až jeden z cca 200 druhů (podle modelového roku) pasoval. -_-

Vloženo

Mne sa podarilo strhnúť vnútorné hrany bezpečnostného šróbu. Nabil som tam predlžovací kovový kus z gola sady /tá časť ktorá je medzi račňou a násadou/ a v pohode som ho odšróboval. Asi tak 3 - 5 minút práce a zadarmo.

Vloženo
já slyšel něco o 7 druzích..... :o

To je jedno kolik je typů, ale hlavně dotýčný se nevyjádřil jestli má origo nebo ne. Pokud to jsou ty škodovácký(nejlépe to vyfoť) tak k nim žádnou krabičku k autu nedostaneš.

jj, bohužel je to tak..... <_<

Vloženo

origo bezpečáky jsou k hovnu pokud najdu tn co se mi zkurvil loni na autě tak ho blejsknu a dám to sem musel sem ke Garnymu a ten si trošku hrál nikde na kole nebylo nic , ale šroub je už na dvě věci...byl 14 dní starý a jen lehce dotažený ne na krev

Vloženo
origo bezpečáky jsou k hovnu pokud najdu tn co se mi zkurvil loni na autě tak ho blejsknu a dám to sem musel sem ke Garnymu a ten si trošku hrál nikde na kole nebylo nic , ale šroub je už na dvě věci...byl 14 dní starý a jen lehce dotažený ne na krev

kola mají daný moment utahování u Al to jest 12kilo!

Vloženo

kola mají daný moment utahování u Al to jest 12kilo!

to by me zajimalo jak to udelam kdyz to delam rukama :D

Vloženo
já slyšel něco o 7 druzích..... :o

To je jedno kolik je typů, ale hlavně dotýčný se nevyjádřil jestli má origo nebo ne. Pokud to jsou ty škodovácký(nejlépe to vyfoť) tak k nim žádnou krabičku k autu nedostaneš.

Nedostanes, ale na original orechu je trojmistny pismeny kod a cislo. To je pro obstarani dupli... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...