pirat Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Podařilo se mi ztratit oříšek k bezpečnostním šroubům na kolech. Mám tam ty kulaté s vnitřními vícehrany. Co s tím, díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Podařilo se mi ztratit oříšek k bezpečnostním šroubům na kolech. Mám tam ty kulaté s vnitřními vícehrany. Co s tím, díky za radu. Dvě možnosti: - buď tam s někým namlátíš ořech ve tvaru piramidy a vytočíš ten šroub a nebo odvrtat - v lepším případě máš papíry od těch bezpečáků a tam kde jsi je koupil ti podle těch papírů seženou duplikát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Podařilo se mi ztratit oříšek k bezpečnostním šroubům na kolech. Mám tam ty kulaté s vnitřními vícehrany. Co s tím, díky za radu. Jak rika Palo, kazdopadne bych ti pral spise mit ty papiry a dle cisla udelat nebo obstarat duplikat, pokud dojde az k odvrtavani a neumis to sam, stoji to ofiko nekolik stovek na jedno kolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Pokud máš originál bezpečnostní, tak ti je ve ofic. Škoda servisu sundají. Doporučuji pokud máš Al. Jestli máš plechy tak tam můžeš použít výše uvedenou variantu. Přeci jen co kdyby jsi se netrefil kladivem do šroubu ale do kola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Presne, mas-li origo Skoda, tak staci zajet do servisu. Je 10 serii, takze odzkouseji 10 sroubu a jeden pak bude tvuj a jedes domu... Cca za 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Mému známému se stalo přesně to samé. Vyřešil to ve Škodovce. Servisní technik přišel k autu s kufříkem plným těch adaptérů a zkoušeli tak dlouho, až jeden z cca 200 druhů (podle modelového roku) pasoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pirat Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Díky všem za rady. Krabičku od šroubů samozřejmě nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Mne sa podarilo strhnúť vnútorné hrany bezpečnostného šróbu. Nabil som tam predlžovací kovový kus z gola sady /tá časť ktorá je medzi račňou a násadou/ a v pohode som ho odšróboval. Asi tak 3 - 5 minút práce a zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Dle me je jen 12 maximalne 13 orisku na origo srouby... Proto jsou tak vytecny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 já slyšel něco o 7 druzích..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 já slyšel něco o 7 druzích..... To je jedno kolik je typů, ale hlavně dotýčný se nevyjádřil jestli má origo nebo ne. Pokud to jsou ty škodovácký(nejlépe to vyfoť) tak k nim žádnou krabičku k autu nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 já slyšel něco o 7 druzích..... To je jedno kolik je typů, ale hlavně dotýčný se nevyjádřil jestli má origo nebo ne. Pokud to jsou ty škodovácký(nejlépe to vyfoť) tak k nim žádnou krabičku k autu nedostaneš. jj, bohužel je to tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 origo bezpečáky jsou k hovnu pokud najdu tn co se mi zkurvil loni na autě tak ho blejsknu a dám to sem musel sem ke Garnymu a ten si trošku hrál nikde na kole nebylo nic , ale šroub je už na dvě věci...byl 14 dní starý a jen lehce dotažený ne na krev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 origo bezpečáky jsou k hovnu pokud najdu tn co se mi zkurvil loni na autě tak ho blejsknu a dám to sem musel sem ke Garnymu a ten si trošku hrál nikde na kole nebylo nic , ale šroub je už na dvě věci...byl 14 dní starý a jen lehce dotažený ne na krev kola mají daný moment utahování u Al to jest 12kilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 by mě zajímalo, jestli mechanik, co mi dával ALU má momenťák v rukou.,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 když je nejhůř pomůže CO2. navařit šroub vedle kámoše je pneuservis a řešíme to celkem často. Zatím jsou alu bez poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 origo bezpečáky jsou k hovnu pokud najdu tn co se mi zkurvil loni na autě tak ho blejsknu a dám to sem musel sem ke Garnymu a ten si trošku hrál nikde na kole nebylo nic , ale šroub je už na dvě věci...byl 14 dní starý a jen lehce dotažený ne na krev kola mají daný moment utahování u Al to jest 12kilo! to by me zajimalo jak to udelam kdyz to delam rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 já slyšel něco o 7 druzích..... To je jedno kolik je typů, ale hlavně dotýčný se nevyjádřil jestli má origo nebo ne. Pokud to jsou ty škodovácký(nejlépe to vyfoť) tak k nim žádnou krabičku k autu nedostaneš. Nedostanes, ale na original orechu je trojmistny pismeny kod a cislo. To je pro obstarani dupli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.