Radek Obadal Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 náhodou ten kryt motoru co nabízí škodovka na octavii by asi nepasoval na fabii co??? nemá fabia taky něco kovového pod motor?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 z oktávky asi ne. taky nad nějakou ochranou spodku přemýšlím. hlavně vždy, když vidím jak je vana proklatě nízko zběžně jsem koukal po netu a krom plastového origo jsem nic zatím nenašel. vidím to na samodomo výrobu v blízké době. pokud to půjde vůbec někam přišroubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 2. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 ty plastové kryty nestojí zanic se to stejně urve to chce pořádný kus plechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 (editace) Příteli okřídleného šípu, pro Tebe doporučuji 10 mm abrazit, ten musí vyržet cokoliv. Radek Editováno: 26. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 z oktávky asi ne. taky nad nějakou ochranou spodku přemýšlím. hlavně vždy, když vidím jak je vana proklatě nízko zběžně jsem koukal po netu a krom plastového origo jsem nic zatím nenašel. vidím to na samodomo výrobu v blízké době. pokud to půjde vůbec někam přišroubovat Tu to mas plevh na O1 .... http://forum.skodahome.cz/topic/49680-paket-na-horsi-cesty/page__st__25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.