Publikováno Září 29, 201014 r náhodou ten kryt motoru co nabízí škodovka na octavii by asi nepasoval na fabii co??? nemá fabia taky něco kovového pod motor??
Září 30, 201014 r z oktávky asi ne. taky nad nějakou ochranou spodku přemýšlím. hlavně vždy, když vidím jak je vana proklatě nízko zběžně jsem koukal po netu a krom plastového origo jsem nic zatím nenašel. vidím to na samodomo výrobu v blízké době. pokud to půjde vůbec někam přišroubovat
Říjen 26, 201014 r Příteli okřídleného šípu, pro Tebe doporučuji 10 mm abrazit, ten musí vyržet cokoliv. Radek Upraveno Říjen 26, 201014 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Říjen 26, 201014 r z oktávky asi ne. taky nad nějakou ochranou spodku přemýšlím. hlavně vždy, když vidím jak je vana proklatě nízko zběžně jsem koukal po netu a krom plastového origo jsem nic zatím nenašel. vidím to na samodomo výrobu v blízké době. pokud to půjde vůbec někam přišroubovat Tu to mas plevh na O1 .... http://forum.skodahome.cz/topic/49680-paket-na-horsi-cesty/page__st__25
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.