Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, pri prejdení čo i len malej nerovnosti na ceste mi neskutočne lupne čelné sklo v okolí vnútorného spätného zrkadla, keď ho v tom mieste pritlačím tak je ticho. Netuším čo to môže byť za problém a pri tom zvuku nepomáha ani nahlas rádio stretol sa už niekto s niečim podobným?

Zkus chytnout tu nohu od zrcátka ke sklu a zahýbat s tím. Jestli se to bude trochu hýbat tak ho pootočením o 90° odděláš a uvnitř jsou 2 plechové packy. Ty k sobě trochu přihni kleštěma a nasaď to stejným způsobem zpátky.

• Autor

už som sa to pokúšal dať dole ale to zrkadlo nejde ani za svet, snažím sa ho povoliť otočením dolava o tych 90 stupňov ale pohne sa len o par mm a ďalej to nejde.

bol som pozrieť či sa tá noha zrkadla hýbe ale je tam pevne

Upraveno od patrick369

• Autor

Po demontáži vnútorného spätného zrkadla to robí aj tak ale zaujímavé je že keď prší tak to nerobí nerozumiem tomu.

Tak mě napadlo, sklo bylo měněné nebo je to pořád původní? Pokud bylo měněné a je špatně nalepené, tak by se v závislosti na teplotě mohlo měnit pnutí a mohlo by to dělat bordel. Nevím jestli tato moje teorie je možná, ale nemuselo by být špatný zajet do autoskloservisu, aby se na to podívali ;)

• Autor

Sklo bolo menené, rok na skle je 2006 auto som kúpil pred rokom tak neviem čo s tým porobili. V jednom autoskle som bol ale nevedeli veľmi čo s tým jedine že môžu skúsiť prelepiť lenže tam už hrozí prasknutie takže mam obavy.

Myslím si, že to přelepení by mohlo pomoct, ale je tu právě to riziko toho prasknutí... Přeju hodně štěstí v řešení tohoto problému ;)

• Autor

Ďakujem vyskúšam ešte zájsť do jedného autosklo servisu a uvidím čo mi povedia, myslím že to bude mať súvis aj s tým že auto bolo pravdepodobne búrané na prednú ľavú časť.

• 3 týdny později...

mám poznámku, i když až tak moc asi nesouvisí, , nedávno mi takové podivné vrzání skla taky vrtalo hlavou a vydedukoval jsem to podobně jako tady ostatní, a pak jsem si všiml nezaskočeného plastu z venku pod sklem, té poloviny před řidičem, co je stěrač, zaklapl jsem ho kam patří a bylo to ono.Je klid a nevrže to.

Upraveno od jiko01

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.