Přejít na obsah

Yeti


Leftfield

Doporučené příspěvky

Zajímavostí je představení tzv. EMO konceptů, designových studií vozů Škoda zaměřených na emocionální vyjádření vozů a značky. Koncepty představí aktuální designový styl společnosti, který vedle funkčnosti klade důraz také na radost ze života a vyhraněný styl. Studie soustřeďující se jak na interiéry, tak na karoserie vozů ukazují možnosti a um designérské dílny Škoda.

Tenhle odstavec me uprimne a nahlas rozesmal :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, nemuze dovolit, ale dela to posledni dobou s oblibou :) Vyrovnany a pekny auto se jim nepovedlo uz peknou radku let, ale treba Yeti prekvapi. Bohuzel mam ale obavy, ze to bude mit stejnej cumak jak FII nebo Roomster, pripadne jeste pridaji nejaky dalsi sileny zpestreni. Studie se mi celkem libi, ale nema to jeste hodne prvku, ktery ted skodovka pouziva, a tim to rozhodne nevylepsi. A jako konkurence pro Tiguana a Q5, za ty prachy? To by u VW neproslo ani na kokainovym vecirku s devkama pro vedeni :)

No aspon, ze uz skodovka prisla na to, ze octavka v rozumny vybave za mega a fabie za pul neni to pravy vorechovy. Jeste poresit design a origo servisy a bude to fajn :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...