Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kua, preco Chlpac nedostal 1,4TSI?

Ta 90kW verzia by sa presne hodila medzi 1,2TSI a 1,8TSI

Ale paci sa mi to ako davno nic od Skody. Ak budu ceny aspon trochu blizke Kii Soul bude to bomba

Tohle vam vyslo soudruzi v MB :palec2:

Vloženo

myslím si že 1.4tsi tam dají určitě postupem času....ta 1.2 by nemusela být špatná...ted jde o to kolik tak to auto váží..kdy tak mužem očekávat nějaké testy??

Vloženo

mnoo myslim ,ze bude vo dost vetsi nez R. je moc peknej. jeste ta cena. S tema kulatejma svetlama v masce se budu muset chvilku rovnat, ale krasavec. to bude moje dalsi auto doma. :palec2: jeste me zajimaj barvy. to vazne bude chctit tmavou.

Vloženo

Tak jsem ted videl detailni fotky toho YETIka, dost jsem se tesil, ale detaily me zkazily chut:

- palubovka, ala Octavia super

- ofuky na palubce (jejich ovladani), ala Fabia katastrofa blbe se to serizuje a staci blby dotyk a uz to fouka jinde, Octavia to ma jinak a postaru zato perfektni

- pristrojovka, ala Superb s temi hroznymi trubkami a strasne zapustenym naxidotem taky hruza, spolucestujici nema sanci neco videt ikdyz to sice neni na skodu, me se to ale zda priserne

- kufr milion zahybu a nic rovneho OII uplne jinde

Jinak pekne auto

Chtel jsem si ho koupit, takto koupim OII Scout snad bude jeste se starymi typy svetel.

Vloženo (editace)

videli jste u toho ty lampicky u madel to bude uz seriovka?

Jako ty barvy jsou zavadejici, nejlip dle me vypada ta bila.ale cekam na cervenou brunello jak to bude vypadat v realu

Editováno: , autor: Octavian1
Vloženo

v novém polu má 1.2tsi průměrnou spotřebu 5,5litru na sto....v jetíkovi to bude o něco málo víc...a i kdyby byla cca 6,5litru na sto bude to dobré.....které suv má takovou spotřebu benzínu?a na to lidi poletí...malá spotřeba,malé poviné ručení...ted jen ta cena....

Vloženo
videli jste u toho ty lampicky u madel to bude uz seriovka?

Jako ty barvy jsou zavadejici, nejlip dle me vypada ta bila.ale cekam na cervenou brunello jak to bude vypadat v realu

ty neony jsou pro osvětlení interiéru na výstavě

Vloženo
V pátek jí uvidím naživo takže pokud máte nějaké speciální přání co vyfotit napište :palec2:

Ahoj, já bych prosil vyfotit FII Sportline, nejlépe v černé barvě.O interiér mi moc nejde hlavně exteriér, předek, zadek a profil.

Vloženo
Jinak tu i male videjko a vypada to zajimave ... sem zvedavej v realu : http://auto.idnes.cz/obrazem-svetova-premi...6_ak_aktual_fdv

Fakt konecne po tragedii poslednich let u vsech rad je to pekny auto. Je to sice na SUV podle toho videa opravdu docela maly, ale zas to vypada roztomile, zadna velka tezka krava. I vuci tem holkam pri prezentaci je videt, ze to je mensi. S tou prezentaci si docela vyhrali, dobry :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...