krysarr Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ze stránek škodovky: http://new.skoda-auto.com/CZE/news/info/ne...onuvZeneve.aspx Zajímavostí je představení tzv. EMO konceptů, designových studií vozů Škoda zaměřených na emocionální vyjádření vozů a značky. Koncepty představí aktuální designový styl společnosti, který vedle funkčnosti klade důraz také na radost ze života a vyhraněný styl. Studie soustřeďující se jak na interiéry, tak na karoserie vozů ukazují možnosti a um designérské dílny Škoda. Tenhle odstavec me uprimne a nahlas rozesmal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tady už jsou i nějaké špionážní fotky - teda spíš pohled na pěknou plachtu http://news.auto.cz/zeneva-2009/skoda-yeti...rijde-lete.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Nevím nevím ale podle mě to bude děsnej paskvil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 len jedno slovo...ROOMSTER... ...strasna podoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 tady už jsou i nějaké špionážní fotky - teda spíš pohled na pěknou plachtuhttp://news.auto.cz/zeneva-2009/skoda-yeti...rijde-lete.html Neříkají ti blesk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Taky se obávám, že to bude ošklivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 spy fotky by nejaky nebyli vzdyd uz s nima musi preci v okoli bolky jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Třeba je to tak ošklivý, že nikomu nestojí za to vytahovat ani foťák, když to potká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Toz ja doufam, ze to osklivy nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Kurňa, vy borci okolo Bolky nemůžete udělat nějakou noční sledovačku po těch sněžných mužících? Já kdybych bydlel okolo Bolky, tak bych ji určo udělal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Pokud to bude jako to je zatim vsude na netu, tak se mi to dle obr libi. Realita ale pak muze byt jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 To se Ti fakt líbi jo?Mě to přijde jako hybrid! To auto bude mít trvalý pohon všech kol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Pokud to bude jako to je zatim vsude na netu, tak se mi to dle obr libi Teda Michale, tohle auto je fakt hrozná příšera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 To se Ti fakt líbi jo?Mě to přijde jako hybrid! To auto bude mít trvalý pohon všech kol? Jj budou i varianty s 4x4 resene pomoci haldexu. A jo libi se mi to vic nez FII, roomster, OII FL. ALe jak sem rekl ... jeste sem to nevidel live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 To je hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ukáže čas a je fakt že Fabie se mi ze začátku taky nelíbila ale časem jsem změnil názor(bavím se teda o FI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jestli bude Yeti takhle vypadat, tak budu spokojený! je jinej, je originlní!!! kompaktní! super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 má to být konkurent pro kugu...audi Q5...a tiguana??mě se kuga nelíbí třeba...myslím že škodovka si nemůže dovolit něco moooc fuj vypustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jj, nemuze dovolit, ale dela to posledni dobou s oblibou Vyrovnany a pekny auto se jim nepovedlo uz peknou radku let, ale treba Yeti prekvapi. Bohuzel mam ale obavy, ze to bude mit stejnej cumak jak FII nebo Roomster, pripadne jeste pridaji nejaky dalsi sileny zpestreni. Studie se mi celkem libi, ale nema to jeste hodne prvku, ktery ted skodovka pouziva, a tim to rozhodne nevylepsi. A jako konkurence pro Tiguana a Q5, za ty prachy? To by u VW neproslo ani na kokainovym vecirku s devkama pro vedeni No aspon, ze uz skodovka prisla na to, ze octavka v rozumny vybave za mega a fabie za pul neni to pravy vorechovy. Jeste poresit design a origo servisy a bude to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak co hoši? Těšíte se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Nebuď škrt a nahoď foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Taky by s tím mohla Š vyjet do ulic, už mě to čekání zmáhá. Jinak mám potvrzeno, že Škoda chystá (minimálně jako studii) velké SUV. Mají být hotovy pouze malé modely a technická dokumentace některých dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 (editace) Uff, po hláškách, že podvozek ad Tiguan, mě rozměry poněkud zaskočily... srovnáno na volant. Editováno: 14. Únor 2009, autor: stan - pilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 MichalJ: To ti ho mám namalovat? stan - pilot: Až na to, že ty tady srovnáváš rozměry konceptu Yetiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak co hoši? Těšíte se? Ja urcite ! MichalJ: To ti ho mám namalovat? stan - pilot: Až na to, že ty tady srovnáváš rozměry konceptu Yetiho... Tzn, ze oproti konceptu to bude vetsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.