Únor 23, 200916 r Viděl bych to na stejný rozvor, jako má OII a tj. 2578mm a kufr o objemu od cca 420 do 510 l( v závislosti na nastavení posuvných zadních sedadel a jejich opěradel). Zhruba stejný objem kufru jako má Roomster.
Únor 24, 200916 r Tak vám napíšu jen 4 písmenka: EXPE Btw jsem se dověděl, že nakonec bude základní cena asi trochu jiná... Tuhle informaci jsem přehlídl úplně Takže EXPEnsive?
Únor 24, 200916 r Pokud by předek zůstal takhle, bylo by dobře...působí na mě nehorázně robustně a masivně, což je super Upraveno Únor 24, 200916 r od SKAJA
Únor 24, 200916 r Do laku jo? To by za chvilku vypadalo pokud by se s tím jezdilo i mimo cesty. Žádný SUV nemá tyhle spodky v laku snad, navíc to opticky odlehčí to auto.
Únor 24, 200916 r jj nebo tam aspon udělat nějakou linku nebo něco...přijde mi trochu divný, jak je ta barva pod kapotou atd taková zařízná rovně....jak podlě nějaké šablony Uvidíme v reálu
Únor 24, 200916 r Neviem, ci tieto fotky tu uz boli: spredu http://www.autocentre.ua/ac/05/25/images/111/SPY-SKODA-A.jpg zozadu http://www.autocentre.ua/ac/05/25/images/111/SPY-SKODA-B.jpg
Únor 24, 200916 r Doufám, že takhle NE, to ten od Cjoctavian to je podstatně lepší. Upraveno Únor 24, 200916 r od MichalJ
Únor 24, 200916 r no zas tak marný není, to co jsi sem dal Mohol by sa k tomu vyjadrit George Couser alebo unuc ? EDIT: Pri skumani spy photos (tie s kamuflaznou plachtou) a tych ktore som dohodil je pod kamuflazou vidno hmlovky posadene vyssie a blizsie k reflektorom, ale napriklad tie hagusy na tej zelenej verzii by mohli byt realne... Upraveno Únor 24, 200916 r od triktrak
Únor 24, 200916 r Ta zelená krabice je tak 4 roky starý pokus někoho z ukrainy jak by mohl vypadat sériový Yeti. Byl tam tuším i Sup a OII...
Únor 24, 200916 r Super... to sa mi ulavilo. Vyzera to totiz naozaj ako krabica. Dufam, ze som nikomu nesposobil dusevnu ujmu. Presiel som si celych 18-stran toho vlakna a nikde som tie fotky zatial nevidel.
Únor 24, 200916 r Takhle ořizly ty světla fakt ostře nebudou jak řikate. No hagusy nebudou vubec splivat budou jen solo jako sou např. u octavie a napis škoda na zadku take nebude...jedno auto bylo prototyp a druhe mame už seriovku na dilně..... vypada zhruba skoro uplně stejně jako ten pohled na červenyho yetiho ...yeti je robustní auto a myslím že konečně taky vyvažene designem Upraveno Únor 24, 200916 r od unuc
Únor 24, 200916 r Tak to pak celkem ekl teda Tome. samozřejmě to není přesný, střecha vůbec není krabicovitá, ale pěkně bombírovaná pátý vrata jsou reálný a ták
Únor 24, 200916 r ...yeti je robustní auto a myslím že konečně taky vyvažene designem Huraaa, ze by fakt pochopili, ze prilepit na SII zadek z jinyho, FII taky unikat, FL OII FL jak z Koreje a Roomster z kazdy strany jiny auto, neni to pravy vorechovy? To by byl snad nejvetsi krok kupredu za poslednich par let mimo snizeni cen
Únor 24, 200916 r Tak prý v pondělí... budou konecne fotky v pondeli??? reknu vam, takhle sem se uz dlouho na neco netesil!!!
Únor 24, 200916 r Tak po neděli už začíná ženeva, né?? ...tuším někdy v pondělí či v úterý má koncern tiskovku, pokud sem to nedomotal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.