kofola Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 nezda mas pravdu taky ted na to koukam mno ten yeti nebude tak drahej prepokladam ze u abrexu ho sezenu tak za 249 kc a v MB mozna i levnejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raage Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 yeti v poho, vypadá přesně tak jak si SUV představuju jinak mě ještě zaujalo nový Polo, Fiesta hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Líbí se mi. V černé bude super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Taky mě napadla Fiesta, ale proč ne. Spíš by mě zajímal podvozek, tuším by mělo mít novou platformu, tak jestli je to větší (hlavně širší), nebo posun veškerej žádnej. Ikdyž tuším Ibiza už na tom jezdí a nic moc se nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 myslim, že s inými fotkami ako všade musím počkať na kamoša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Teda Fabia Scout je vážně mazel. Jsem na ní zvědavej v jiných barvách. Nevíte někdo, kdy se FII Scout a Yeti objeví v konfigurátoru na webu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Live fotky Yetiho pro Zagorku: Autobild Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Yeti je parádní a Polo se mi moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Yeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 přesně jak píše Bobík , polo mě dostalo, yeti taky - no jsem zvědav na velikost kufru, tam mám trochu obavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 me se taky libi moc a palubka vypada s polem dost podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 http://auto.sme.sk/c/4331875/videli-sme-sk...evala-pink.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Kurňa ten Jetík je fajne auto...robusní....nějak mě to připomíná tiguana.....jaká bude cena??základní??sem se nijak nedočetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ta pristrojovka je husta, krasne budiky, bal som sa, ze ju tak zhumpluju ako FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Yeti se mi po hruzach Skodovky poslednich let zase libi, bohuzel cumak je porad vicemene stejnej jako ostatni, ale jinak to pusobi pekne a rozhodne je to hezci nez treba Tiguan, kterej mi prijde jako "neco mezi vsim od VW" I Interier je zajimavej, i kdyz na fotkach je asi top verze. Vypada to i vzdusne a pokud v tom bude trebas 1,8TSI, velky kola ... parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Snad to tu ještě není před chvílí to vyšlo nějaké info a motory od škodovky: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Autosalon...a-2009-Yeti.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Hele prej uz to ale novy prodavaji jako Yetý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 me to prijde strasne nizounky.Kdyz se kouknete na fotky jak tam u toho stoji ten chlap tak ma strechu po prsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 A jo, to je fakt, zajimavy, ze by to bylo velky jak Roomster nebo dokonce nizsi? Cili takovy mini SUV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 myslim si,ze to bude stejny jako roomster nebo o trosicku vetsi,ale ne zase o moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 V pátek jí uvidím naživo takže pokud máte nějaké speciální přání co vyfotit napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) uz su fotky Editováno: 3. Březen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Mě se líbí moc, po ošklivý FII, R SII a OII fcl zase jedno povedený autí a dokázal bych si ho doma představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ptica již dal na stránky wallpapers http://wallpapers.skodahome.cz/ http://www.skodahome.cz/clanek/1151-skoda-...skem-autosalonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Snad to tu ještě není před chvílí to vyšlo nějaké info a motory od škodovky: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Autosalon...a-2009-Yeti.htm Člověče poslední dobou máš ty stránky nějaký vadný, celý se to jaksi rozsype, pak to začne načítat milion objektů a nakonec zhodí browser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.