Sranki Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Kua, preco Chlpac nedostal 1,4TSI? Ta 90kW verzia by sa presne hodila medzi 1,2TSI a 1,8TSI Ale paci sa mi to ako davno nic od Skody. Ak budu ceny aspon trochu blizke Kii Soul bude to bomba Tohle vam vyslo soudruzi v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 TSI je benzin? doteraz som bol v tom ze je to nafta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nafta je TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 SKAJA: Sakra to je divný. Zatím jsi první komu to zlobí. Podívám se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 taky nechapu proc tam zatim nebude 1,4TSI jinak polo me uplne dostalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 zabiak: Mi to dělá teda jen opera, sem zjistil že IE v poho...asi to nebude optimalizovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 myslím si že 1.4tsi tam dají určitě postupem času....ta 1.2 by nemusela být špatná...ted jde o to kolik tak to auto váží..kdy tak mužem očekávat nějaké testy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) Skaja: Tak to bude ono. Ale díky za upozornění. Editováno: 3. Březen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 mnoo myslim ,ze bude vo dost vetsi nez R. je moc peknej. jeste ta cena. S tema kulatejma svetlama v masce se budu muset chvilku rovnat, ale krasavec. to bude moje dalsi auto doma. jeste me zajimaj barvy. to vazne bude chctit tmavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Výběr barev a kol už jsou zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Barvy zde: http://new.skoda-auto.com/CZE/events/genev...Pages/home.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tak jsem ted videl detailni fotky toho YETIka, dost jsem se tesil, ale detaily me zkazily chut: - palubovka, ala Octavia super - ofuky na palubce (jejich ovladani), ala Fabia katastrofa blbe se to serizuje a staci blby dotyk a uz to fouka jinde, Octavia to ma jinak a postaru zato perfektni - pristrojovka, ala Superb s temi hroznymi trubkami a strasne zapustenym naxidotem taky hruza, spolucestujici nema sanci neco videt ikdyz to sice neni na skodu, me se to ale zda priserne - kufr milion zahybu a nic rovneho OII uplne jinde Jinak pekne auto Chtel jsem si ho koupit, takto koupim OII Scout snad bude jeste se starymi typy svetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 vaaau cervena corida je masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 (editace) videli jste u toho ty lampicky u madel to bude uz seriovka? Jako ty barvy jsou zavadejici, nejlip dle me vypada ta bila.ale cekam na cervenou brunello jak to bude vypadat v realu Editováno: 3. Březen 2009, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 v novém polu má 1.2tsi průměrnou spotřebu 5,5litru na sto....v jetíkovi to bude o něco málo víc...a i kdyby byla cca 6,5litru na sto bude to dobré.....které suv má takovou spotřebu benzínu?a na to lidi poletí...malá spotřeba,malé poviné ručení...ted jen ta cena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 videli jste u toho ty lampicky u madel to bude uz seriovka?Jako ty barvy jsou zavadejici, nejlip dle me vypada ta bila.ale cekam na cervenou brunello jak to bude vypadat v realu ty neony jsou pro osvětlení interiéru na výstavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ja nevim no. Bude to mensi jak FIIC na delku, rozvor kratsi jak R a podle fotek zpracovanim a urovni materialu nekde mezi OII a R. Tak ode me hodnoceni asi az nazivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 na to lidi poletí...malá spotřeba,malé poviné ručení...ted jen ta cena.... problem je, ze i Yeti je malej Ale pro nekoho vyhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ...ted jen ta cena.... no ta bude pro zmenu jako vzdy stupid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jinak tu i male videjko a vypada to zajimave ... sem zvedavej v realu : http://auto.idnes.cz/obrazem-svetova-premi...6_ak_aktual_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ty neony jsou pro osvětlení interiéru na výstavě ty woe já furt luštil jaký lampičky tam kde vidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 neony ala laky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 V pátek jí uvidím naživo takže pokud máte nějaké speciální přání co vyfotit napište Ahoj, já bych prosil vyfotit FII Sportline, nejlépe v černé barvě.O interiér mi moc nejde hlavně exteriér, předek, zadek a profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jinak tu i male videjko a vypada to zajimave ... sem zvedavej v realu : http://auto.idnes.cz/obrazem-svetova-premi...6_ak_aktual_fdv Fakt konecne po tragedii poslednich let u vsech rad je to pekny auto. Je to sice na SUV podle toho videa opravdu docela maly, ale zas to vypada roztomile, zadna velka tezka krava. I vuci tem holkam pri prezentaci je videt, ze to je mensi. S tou prezentaci si docela vyhrali, dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.