Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kua, preco Chlpac nedostal 1,4TSI?

Ta 90kW verzia by sa presne hodila medzi 1,2TSI a 1,8TSI

Ale paci sa mi to ako davno nic od Skody. Ak budu ceny aspon trochu blizke Kii Soul bude to bomba

Tohle vam vyslo soudruzi v MB :palec2:

TSI je benzin? doteraz som bol v tom ze je to nafta.

nafta je TDI

SKAJA: Sakra to je divný. Zatím jsi první komu to zlobí. Podívám se na to.

taky nechapu proc tam zatim nebude 1,4TSI

jinak polo me uplne dostalo :-)

zabiak: Mi to dělá teda jen opera, sem zjistil že IE v poho...asi to nebude optimalizovaný.

myslím si že 1.4tsi tam dají určitě postupem času....ta 1.2 by nemusela být špatná...ted jde o to kolik tak to auto váží..kdy tak mužem očekávat nějaké testy??

Skaja: Tak to bude ono. :) Ale díky za upozornění.

Upraveno od zabiak

mnoo myslim ,ze bude vo dost vetsi nez R. je moc peknej. jeste ta cena. S tema kulatejma svetlama v masce se budu muset chvilku rovnat, ale krasavec. to bude moje dalsi auto doma. :palec2: jeste me zajimaj barvy. to vazne bude chctit tmavou.

Výběr barev a kol už jsou zde

Tak jsem ted videl detailni fotky toho YETIka, dost jsem se tesil, ale detaily me zkazily chut:

- palubovka, ala Octavia super

- ofuky na palubce (jejich ovladani), ala Fabia katastrofa blbe se to serizuje a staci blby dotyk a uz to fouka jinde, Octavia to ma jinak a postaru zato perfektni

- pristrojovka, ala Superb s temi hroznymi trubkami a strasne zapustenym naxidotem taky hruza, spolucestujici nema sanci neco videt ikdyz to sice neni na skodu, me se to ale zda priserne

- kufr milion zahybu a nic rovneho OII uplne jinde

Jinak pekne auto

Chtel jsem si ho koupit, takto koupim OII Scout snad bude jeste se starymi typy svetel.

vaaau cervena corida je masakr. :palec2:

videli jste u toho ty lampicky u madel to bude uz seriovka?

Jako ty barvy jsou zavadejici, nejlip dle me vypada ta bila.ale cekam na cervenou brunello jak to bude vypadat v realu

Upraveno od Octavian1

v novém polu má 1.2tsi průměrnou spotřebu 5,5litru na sto....v jetíkovi to bude o něco málo víc...a i kdyby byla cca 6,5litru na sto bude to dobré.....které suv má takovou spotřebu benzínu?a na to lidi poletí...malá spotřeba,malé poviné ručení...ted jen ta cena....

videli jste u toho ty lampicky u madel to bude uz seriovka?

Jako ty barvy jsou zavadejici, nejlip dle me vypada ta bila.ale cekam na cervenou brunello jak to bude vypadat v realu

ty neony jsou pro osvětlení interiéru na výstavě

Ja nevim no. Bude to mensi jak FIIC na delku, rozvor kratsi jak R a podle fotek zpracovanim a urovni materialu nekde mezi OII a R. Tak ode me hodnoceni asi az nazivo.

na to lidi poletí...malá spotřeba,malé poviné ručení...ted jen ta cena....

problem je, ze i Yeti je malej :) Ale pro nekoho vyhoda

...ted jen ta cena....

no ta bude pro zmenu jako vzdy stupid :kuk:

ty neony jsou pro osvětlení interiéru na výstavě

ty woe já furt luštil jaký lampičky tam kde vidí :D

neony ala laky lol

V pátek jí uvidím naživo takže pokud máte nějaké speciální přání co vyfotit napište :palec2:

Ahoj, já bych prosil vyfotit FII Sportline, nejlépe v černé barvě.O interiér mi moc nejde hlavně exteriér, předek, zadek a profil.

Jinak tu i male videjko a vypada to zajimave ... sem zvedavej v realu : http://auto.idnes.cz/obrazem-svetova-premi...6_ak_aktual_fdv

Fakt konecne po tragedii poslednich let u vsech rad je to pekny auto. Je to sice na SUV podle toho videa opravdu docela maly, ale zas to vypada roztomile, zadna velka tezka krava. I vuci tem holkam pri prezentaci je videt, ze to je mensi. S tou prezentaci si docela vyhrali, dobry :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.