Březen 3, 200916 r Kua, preco Chlpac nedostal 1,4TSI? Ta 90kW verzia by sa presne hodila medzi 1,2TSI a 1,8TSI Ale paci sa mi to ako davno nic od Skody. Ak budu ceny aspon trochu blizke Kii Soul bude to bomba Tohle vam vyslo soudruzi v MB
Březen 3, 200916 r zabiak: Mi to dělá teda jen opera, sem zjistil že IE v poho...asi to nebude optimalizovaný.
Březen 3, 200916 r myslím si že 1.4tsi tam dají určitě postupem času....ta 1.2 by nemusela být špatná...ted jde o to kolik tak to auto váží..kdy tak mužem očekávat nějaké testy??
Březen 3, 200916 r Skaja: Tak to bude ono. Ale díky za upozornění. Upraveno Březen 3, 200916 r od zabiak
Březen 3, 200916 r mnoo myslim ,ze bude vo dost vetsi nez R. je moc peknej. jeste ta cena. S tema kulatejma svetlama v masce se budu muset chvilku rovnat, ale krasavec. to bude moje dalsi auto doma. jeste me zajimaj barvy. to vazne bude chctit tmavou.
Březen 3, 200916 r Tak jsem ted videl detailni fotky toho YETIka, dost jsem se tesil, ale detaily me zkazily chut: - palubovka, ala Octavia super - ofuky na palubce (jejich ovladani), ala Fabia katastrofa blbe se to serizuje a staci blby dotyk a uz to fouka jinde, Octavia to ma jinak a postaru zato perfektni - pristrojovka, ala Superb s temi hroznymi trubkami a strasne zapustenym naxidotem taky hruza, spolucestujici nema sanci neco videt ikdyz to sice neni na skodu, me se to ale zda priserne - kufr milion zahybu a nic rovneho OII uplne jinde Jinak pekne auto Chtel jsem si ho koupit, takto koupim OII Scout snad bude jeste se starymi typy svetel.
Březen 3, 200916 r videli jste u toho ty lampicky u madel to bude uz seriovka? Jako ty barvy jsou zavadejici, nejlip dle me vypada ta bila.ale cekam na cervenou brunello jak to bude vypadat v realu Upraveno Březen 3, 200916 r od Octavian1
Březen 3, 200916 r v novém polu má 1.2tsi průměrnou spotřebu 5,5litru na sto....v jetíkovi to bude o něco málo víc...a i kdyby byla cca 6,5litru na sto bude to dobré.....které suv má takovou spotřebu benzínu?a na to lidi poletí...malá spotřeba,malé poviné ručení...ted jen ta cena....
Březen 3, 200916 r videli jste u toho ty lampicky u madel to bude uz seriovka?Jako ty barvy jsou zavadejici, nejlip dle me vypada ta bila.ale cekam na cervenou brunello jak to bude vypadat v realu ty neony jsou pro osvětlení interiéru na výstavě
Březen 3, 200916 r Ja nevim no. Bude to mensi jak FIIC na delku, rozvor kratsi jak R a podle fotek zpracovanim a urovni materialu nekde mezi OII a R. Tak ode me hodnoceni asi az nazivo.
Březen 3, 200916 r na to lidi poletí...malá spotřeba,malé poviné ručení...ted jen ta cena.... problem je, ze i Yeti je malej Ale pro nekoho vyhoda
Březen 3, 200916 r Jinak tu i male videjko a vypada to zajimave ... sem zvedavej v realu : http://auto.idnes.cz/obrazem-svetova-premi...6_ak_aktual_fdv
Březen 3, 200916 r ty neony jsou pro osvětlení interiéru na výstavě ty woe já furt luštil jaký lampičky tam kde vidí
Březen 3, 200916 r V pátek jí uvidím naživo takže pokud máte nějaké speciální přání co vyfotit napište Ahoj, já bych prosil vyfotit FII Sportline, nejlépe v černé barvě.O interiér mi moc nejde hlavně exteriér, předek, zadek a profil.
Březen 3, 200916 r Jinak tu i male videjko a vypada to zajimave ... sem zvedavej v realu : http://auto.idnes.cz/obrazem-svetova-premi...6_ak_aktual_fdv Fakt konecne po tragedii poslednich let u vsech rad je to pekny auto. Je to sice na SUV podle toho videa opravdu docela maly, ale zas to vypada roztomile, zadna velka tezka krava. I vuci tem holkam pri prezentaci je videt, ze to je mensi. S tou prezentaci si docela vyhrali, dobry
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.