Přejít na obsah

Yeti

Leftfield

Doporučené příspěvky

Tak jsem ted videl detailni fotky toho YETIka, dost jsem se tesil, ale detaily me zkazily chut:

- palubovka, ala Octavia super

- ofuky na palubce (jejich ovladani), ala Fabia katastrofa blbe se to serizuje a staci blby dotyk a uz to fouka jinde, Octavia to ma jinak a postaru zato perfektni

- pristrojovka, ala Superb s temi hroznymi trubkami a strasne zapustenym naxidotem taky hruza, spolucestujici nema sanci neco videt ikdyz to sice neni na skodu, me se to ale zda priserne

- kufr milion zahybu a nic rovneho OII uplne jinde

Jinak pekne auto

Chtel jsem si ho koupit, takto koupim OII Scout snad bude jeste se starymi typy svetel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v novém polu má 1.2tsi průměrnou spotřebu 5,5litru na sto....v jetíkovi to bude o něco málo víc...a i kdyby byla cca 6,5litru na sto bude to dobré.....které suv má takovou spotřebu benzínu?a na to lidi poletí...malá spotřeba,malé poviné ručení...ted jen ta cena....

Odkaz ke komentáři

Jinak tu i male videjko a vypada to zajimave ... sem zvedavej v realu : http://auto.idnes.cz/obrazem-svetova-premi...6_ak_aktual_fdv

Fakt konecne po tragedii poslednich let u vsech rad je to pekny auto. Je to sice na SUV podle toho videa opravdu docela maly, ale zas to vypada roztomile, zadna velka tezka krava. I vuci tem holkam pri prezentaci je videt, ze to je mensi. S tou prezentaci si docela vyhrali, dobry :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...