BiVr Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Popravdě musím říci, že Yeti se mi jako celek hodně líbí a v reálu vypadá ještě lépe. Možná že to je také barvou. Naprosto souhlasím, interiér hezčí jak v Tiguanu ( věc názoru ), už vím na co budu házet korunky do prasátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Odkaz Editováno: 11. Březen 2009, autor: George Couser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Odkaz mi nejak nepremava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Tuguan je hezci z exterieru a je hlavne vetsi, ale ten interier co sem videl v zakladni verzi z golfa me prisel takovej lacine vzhledem k cene auta bych cekal i od zakladu vice, to skodovka vypada v interieru lip, aspon podle obrazku z zenevy ale tam to asi tezko bude zaklad.. Editováno: 11. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 interier Tigu je z Golfu plus, tedy pětkový, prostě je starší a podle toho vypadá, resp. nový intoš yeti je dál, kdyby byl v Tigu intoš z GVI, tak to bude opačně nebo nastejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Dneska odpo na R10 u Benátek směrem na Prahu jsem ho míjel a byl už na značkách bez maskování v takové té "storm" modré a nebylo to špatný, asi někdo z Bolky projížděl. Velikost tak ten Tiguan, řekl bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Péťovi koupíme foták že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 já viděl dneska ráno bílýho, vyjížděl z 8. brány mňamky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Druhýmu Péťovi koupíme foták..... ...ještě to sem napíše Tangerýnek že ho viděl na živo a nevyfotil a já se picnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Míro, přijeď příští sobotu do Bolky, určitě taky nějakého uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Taky jsem viděl už dvakrát převážet Yety v bílé barvě...snad ho někdy potkám i v jiné barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Peto míra jede do lázní o víkendu:-(víš že kdybych mohl že bych přijel na boulení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Míro, já jsem od Bolky moc daleko, abych ho potkal Tady se teď teprv ukazuje SUPII a OII FL Na Yetiho živě si ještě nějakej půl rok počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Motory pro Yetiho prý plní normu EU 5. Nevíte někdo, kdy začne platit? Všude se píše něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 z euractiv.com: "The tighter standards will apply as of September 2009 for new models of cars and in January 2011 for all new cars." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Míro, přijeď příští sobotu do Bolky, určitě taky nějakého uvidíš taky jsem bílýho dnes potkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ex_Bobik: a líbil? mě hodně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 P2M: Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 jj líbil a moc, hned na první pohled mě upoutal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ku*wa nefotite nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 mobil bez foťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jezis ... to musis mit NOKII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 taky by me zajimala fotka toho bileho yetiho jak taddy kazdej pise,ze uz ho videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak ja ho zitra blejsknu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.