Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Popravdě musím říci, že Yeti se mi jako celek hodně líbí a v reálu vypadá ještě lépe. Možná že to je také barvou.

Naprosto souhlasím, interiér hezčí jak v Tiguanu ( věc názoru ), už vím na co budu házet korunky do prasátka... :kol-78:

Odkaz

Upraveno od George Couser

Odkaz mi nejak nepremava

Tuguan je hezci z exterieru a je hlavne vetsi, ale ten interier co sem videl v zakladni verzi z golfa me prisel takovej lacine vzhledem k cene auta bych cekal i od zakladu vice, to skodovka vypada v interieru lip, aspon podle obrazku z zenevy ale tam to asi tezko bude zaklad..

Upraveno od JasteR

interier Tigu je z Golfu plus, tedy pětkový, prostě je starší a podle toho vypadá, resp. nový intoš yeti je dál, kdyby byl v Tigu intoš z GVI, tak to bude opačně nebo nastejno

Dneska odpo na R10 u Benátek směrem na Prahu jsem ho míjel a byl už na značkách bez maskování v takové té "storm" modré a nebylo to špatný, asi někdo z Bolky projížděl. Velikost tak ten Tiguan, řekl bych.

Péťovi koupíme foták že ano lol

já viděl dneska ráno bílýho, vyjížděl z 8. brány ;) mňamky ;)

Druhýmu Péťovi koupíme foták..... lol ...ještě to sem napíše Tangerýnek že ho viděl na živo a nevyfotil a já se picnu....

Míro, přijeď příští sobotu do Bolky, určitě taky nějakého uvidíš :)

Taky jsem viděl už dvakrát převážet Yety v bílé barvě...snad ho někdy potkám i v jiné barvě.

Peto míra jede do lázní o víkendu:-(víš že kdybych mohl že bych přijel na boulení :feve:

Míro, já jsem od Bolky moc daleko, abych ho potkal :feve: Tady se teď teprv ukazuje SUPII a OII FL lol Na Yetiho živě si ještě nějakej půl rok počkám ;)

Motory pro Yetiho prý plní normu EU 5. Nevíte někdo, kdy začne platit? Všude se píše něco jinýho :help:

z euractiv.com: "The tighter standards will apply as of September 2009 for new models of cars and in January 2011 for all new cars."

Míro, přijeď příští sobotu do Bolky, určitě taky nějakého uvidíš :)

taky jsem bílýho dnes potkal :)

ex_Bobik: a líbil? ;) mě hodně!

jj líbil a moc, hned na první pohled mě upoutal :)

Ku*wa nefotite nebo co ?

mobil bez foťáku :)

Jezis ... to musis mit NOKII :D

taky by me zajimala fotka toho bileho yetiho jak taddy kazdej pise,ze uz ho videl

Tak ja ho zitra blejsknu no ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.