Březen 10, 200916 r Popravdě musím říci, že Yeti se mi jako celek hodně líbí a v reálu vypadá ještě lépe. Možná že to je také barvou. Naprosto souhlasím, interiér hezčí jak v Tiguanu ( věc názoru ), už vím na co budu házet korunky do prasátka...
Březen 11, 200916 r Tuguan je hezci z exterieru a je hlavne vetsi, ale ten interier co sem videl v zakladni verzi z golfa me prisel takovej lacine vzhledem k cene auta bych cekal i od zakladu vice, to skodovka vypada v interieru lip, aspon podle obrazku z zenevy ale tam to asi tezko bude zaklad.. Upraveno Březen 11, 200916 r od JasteR
Březen 12, 200916 r interier Tigu je z Golfu plus, tedy pětkový, prostě je starší a podle toho vypadá, resp. nový intoš yeti je dál, kdyby byl v Tigu intoš z GVI, tak to bude opačně nebo nastejno
Březen 13, 200916 r Dneska odpo na R10 u Benátek směrem na Prahu jsem ho míjel a byl už na značkách bez maskování v takové té "storm" modré a nebylo to špatný, asi někdo z Bolky projížděl. Velikost tak ten Tiguan, řekl bych.
Březen 13, 200916 r Druhýmu Péťovi koupíme foták..... ...ještě to sem napíše Tangerýnek že ho viděl na živo a nevyfotil a já se picnu....
Březen 13, 200916 r Taky jsem viděl už dvakrát převážet Yety v bílé barvě...snad ho někdy potkám i v jiné barvě.
Březen 14, 200916 r Peto míra jede do lázní o víkendu:-(víš že kdybych mohl že bych přijel na boulení
Březen 14, 200916 r Míro, já jsem od Bolky moc daleko, abych ho potkal Tady se teď teprv ukazuje SUPII a OII FL Na Yetiho živě si ještě nějakej půl rok počkám
Březen 15, 200916 r Motory pro Yetiho prý plní normu EU 5. Nevíte někdo, kdy začne platit? Všude se píše něco jinýho
Březen 16, 200916 r z euractiv.com: "The tighter standards will apply as of September 2009 for new models of cars and in January 2011 for all new cars."
Březen 16, 200916 r Míro, přijeď příští sobotu do Bolky, určitě taky nějakého uvidíš taky jsem bílýho dnes potkal
Březen 16, 200916 r taky by me zajimala fotka toho bileho yetiho jak taddy kazdej pise,ze uz ho videl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.