santa2412 Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Zdravím, vyhlídnul sem si jednu Octavii Combi. 1.9 tdi 66kw. Najeto 154tkm, klima, abs, central, airbag, tazne... Zajimalo by me, kolik ted jsou tak prodejni ceny a zda ma jeste cenu toto auto kupovat, nebo jestli je to na dnesni dobu jiz moc stare.... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa2412 Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Pardon, rok 1999. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Tak 11 lete auto už je dost stare a nikdy neviš co se tam pokazi.Abys do toho pak nehazel jen penize.Ja osobně bych do toho určitě nešel.Ale zaleži samozřejmně na stavu v jakem je.Ja bych asi něco přidal a koupil něco novějšiho.Ono je to sazka do loterie u všech ojetin.Přeju hodně štěsti při koupi vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ano, je moc staré. Ale to není to hlavní. Deklarovat u 11 let starého TDi nájezd 14tkm ročně, když tyto auta si tehdy přece kupovaly především firmy a podnikatelé s výrazně vyššími nájezdy, o něčem svědčí. Pracuji ve firmě, kde se nějak extra moc nejezdí, ale u 5-6 let starých aut máme nájezd okolo 300tkm a těch zmiňovaných 154tkm najedou mí známí, podnikatelé a OSVČ tak za 2,5 roku. Já vím, český národ to tak chce, takže na největším prodejním serveru ojetin je průměrný nájezd takto starých aut dokonce neskutených 163tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Zaleží, kolik s ním chceš jezdit. Já mám r.v. 98 a na těch mých 10 tis. ročně mi to stačí. Opravdu není problém ve stáří, i když staré auto potřebuje peníze na opravy, ale zase máš menší pořizovací cenu, tady v tom autě je problém v kilometrech, na tuty je to stažený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.