Honza K Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ahoj všem, chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů felicí, jestli je možné nějak nenásilně do vozu nainstalovat elektrické stahování oken. Prohlížel jsem na internetu různé prodejce dílů, ale vždy jsem našel díly pouze pro rok výroby 98 a výš. Šlo by toto stahování i do roku výroby 97 ? Resp. jaký je rozdíl ve dveřích u těchto dvou roků výroby ? Podle známého se prý dveře liší výztuhami, které by mohly instalaci komplikovat (pouze doměnka). Předem díky za vaše postřehy a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 No ono je to všude na 98- proto, že do 98 se el. okna origo nedodávaly. Ale pasují z 98-. Mám je doma nachystaný a budu je dávat do 97. Jinak mrkni tady: http://www.feliciaklub.cz/?id=r_el_okna_2 Může tam být rozdíl, že chybí 3 díry, které je potřeba vyvrtat, ale to vše je popsáno na stránce z odkazu. když tak mi napiš kdybys něco potřeboval vědět. Já se o Feldy trochu víc zajímám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.