Přejít na obsah

Elektrické stahování oken - dodělání

Honza K

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů felicí, jestli je možné nějak nenásilně do vozu nainstalovat elektrické stahování oken. Prohlížel jsem na internetu různé prodejce dílů, ale vždy jsem našel díly pouze pro rok výroby 98 a výš. Šlo by toto stahování i do roku výroby 97 ? Resp. jaký je rozdíl ve dveřích u těchto dvou roků výroby ? Podle známého se prý dveře liší výztuhami, které by mohly instalaci komplikovat (pouze doměnka). Předem díky za vaše postřehy a zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono je to všude na 98- proto, že do 98 se el. okna origo nedodávaly. Ale pasují z 98-. Mám je doma nachystaný a budu je dávat do 97. Jinak mrkni tady: http://www.feliciaklub.cz/?id=r_el_okna_2

Může tam být rozdíl, že chybí 3 díry, které je potřeba vyvrtat, ale to vše je popsáno na stránce z odkazu. když tak mi napiš kdybys něco potřeboval vědět. Já se o Feldy trochu víc zajímám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...